Zayn Malik spune adevărul despre relația cu Gigi Hadid

După trei luni de când cei doi au confirmat despărțirea pe social media, Zayn Malik vorbește despre exact ce s-a întâmplat între ei.

Zayn Malik spune adevărul despre relația cu Gigi Hadid

Zayn Malik a vorbit sincer despre relația dintre el și Gigi Hadid într-un articol din GQ. „Am rămas prieteni buni și încă suntem în contact,' a spus cântărețul. „Nu există ranchiună între noi'.

„Suntem adulți. Nu trebuie să-i punem relației o etichetă, doar pentru a mulțumi așteptările oamenilor,' a adăugat Zayn.

În interviu, Zayn a spus că el și Gigi Hadid s-au întâlnit în 2015 la o petrecere. După câteva zile a invitat-o să iasă la cină la hotel Bowery, după ce a aflat că modelul s-a despărțit de Joe Jonas. „Sunt foarte recunoscător că am întâlnit-o,' a spus cântărețul. El a adăugat și faptul că fosta lui iubită i-a fost alături în cele mai dificile momente. „Priveam lucrurile într-o perspectivă negativă. Asta se întâmpla, probabil, din cauza adolescenței sau testosteronului sau a oricărui lucru care era în corpul meu la momentul respectiv. Ea m-a ajutat să văd lucrurile dintr-un unghi pozitiv'.

Atunci când perechea a fost prezentă la Met Gala, Malik a spus că evenimentul nu este genul lui și că a fost doar ideea stilistului. „Acel ‘Uită-te la mine, arăt minunat pe covorul roșu nu este stilul meu. Înțeleg oamenii care se bucură din asta… Gi a fost superbă'.

Fostul cuplu petrece și acum timpul împreună, câteodată la ferma lui, unde el și Gigi au un cal pe nume Cool. „Am arătat ca un idiot și ea a arătat ca o profesionistă', a povestit Zayn despre prima oară când au călărit împreună. El a spus că Yolanda Hadid, mama lui Gigi, a avut ideea de a cumpăra ferma. „Ne înțelegem bine. Yolanda este foarte de treabă. Este capricorn, aceeași zodie ca și mine'.

De asemenea, în interviu, Zayn se referă la el și Gigi cu termenul „noi'. Acest lucru nu este surprinzător, luând în considerare faptul că cei doi au fost văzuți împreună de câteva ori de când s-au despărțit. Acum două săptămâni, Gigi a postat o poză pe Instagram în care ea și Zayn se jucau Pokemon împreună. Iar, în mai, o sursă a spus că Zayn ar vrea să se împace cu ea, doar la câteva zile după ce au fost surprinși sărutându-se pe 30 aprilie. Desigur, împăcarea lor va fi doar o speculație până când unul dintre ei o va confirma.

Citește și:
Gigi Hadid și Zayn Malik: cele mai adorabile momente de cuplu în 11 fotografii (GALERIE FOTO)

Text: Diana Babanica
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people