„Zâmbetul lui Meghan este fals!” Tatăl lui Meghan Markle face declarații surprinzătoare

Se pare că zâmbetul lui Meghan Markle nu este atât de sincer pe cât ar părea și în spatele lui se ascunde teamă, stres și presiunea de a se adapta la noile îndatoriri pe care le are după ce a devenit membră a familiei regale, conform unui interviu pe care tatăl acesteia l-a dat.

„Zâmbetul lui Meghan este fals!” Tatăl lui Meghan Markle face declarații surprinzătoare

Cred că este îngrozită,' a spus tatăl ei, Thomas Markle, pentru The Sun. Văd în ochii, fața și zâmbetul ei cât e de speriată. Îi știu zâmbetul de ani de zile. Nu-mi place cel pe care îl văd acum. Este un zâmbet îndurerat', a adăugat acesta.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 36 ani, se luptă să facă față transformării dintr-o actriță TV într-o membră a familiei regale care are responsabilități publice, conform lui Thomas Markle.

În timp ce se afla în Dublin împreună cu soțul ei, Prințul Harry, se pare că i-a spus unui fan că îi este dor să joace rolul lui Rachel Zane în serialul „Suits'.

Chiar mă îngrijorează acest lucru. Cred că se pune prea multă presiune pe ea', a spus Thomas Markle. Este un preț mult prea mare pe care trebuie să îl plătești pentru a face parte din familia regală'. Tatăl acesteia chiar a criticat faptul că familia regală este învechită' și că fiica ei a început să aibă un stil vestimentar ridicol'.

Meghan pare că face parte dintr-un film vechi. De ce să ne îmbrăcăm în 2018 precum în anul 1930? De ce trebuie să-și acopere genunchii? Nu-l învinovățesc pe Harry sau pe altcineva din acea familie pentru faptul că urmează niște reguli pe care nu le înțeleg.

Thomas Markle a fost nevoit să nu fie alături de fiica ei la nuntă din cauza unor probleme de sănătate. „Am avut un infarct, i-a păsat cuiva de asta? Aș putea chiar să mor cât de curând.'

Ultima dată când Meghan și tatăl ei au vorbit a fost chiar după nuntă, când el i-a dorit să aibă parte de o lună de miere frumoasă.

„Dacă ar fi să am un singur mesaj pentru ea, ar fi faptul că îmi pare rău pentru tot ceea ce a mers prost. Mi-ar plăcea să pun deoparte toate lucrurile rele și să fim din nou împreună. Îmi este foarte dor de tine', a spus acesta pentru The Sun.

Citește și:
Cât valorează garderoba lui Meghan Markle de când aceasta s-a căsătorit cu Prințul Harry?

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people