Wilmer Valderrama, alături de Demi Lovato în spital, după ce aceasta a luat o supradoză de droguri

Wilmer Valderrama, fostul iubit al cântăreței Demi Lovato, a fost fotografiat intrând în Cedars Sinai Medical Center, spitalul unde este internată Lovato.

Wilmer Valderrama, alături de Demi Lovato în spital, după ce aceasta a luat o supradoză de droguri

Cântăreața și actrița Demi Lovato a fost internată marți de urgență în spital pentru o presupusă supradoză de droguri.

Demi Lovato și Wilmer Valderrama au format un cuplu timp de șase ani, așa că este absolut normal ca actorul în vârstă de 38 de ani să o viziteze pe artistă după aflarea veștii. Cei doi s-au despărțit în iunie 2016, însă au declarat în numeroase ocazii că sunt în continuare prieteni apropiați și au sentimente puternice unul pentru celălalt.

„Nu am iubit niciodată pe cineva așa cum l-am iubit pe Wilmer și, de fapt, încă îl mai iubesc”, declara Lovato în documentarul Simply Complicated, difuzat în octombrie 2017.

În imaginile publicate de E! News, fostul star al serialului That 70s Show este surprins ajungând la Cedars-Sinai Medical Center, în jurul orei locale 15.00, el fiind ajutat de un agent de securitate să parcheze pe locurile destinate angajaților.

Potrivit surselor citate de E! News, actorul a stat la spital timp de două ore și „părea foarte afectat. Era sobru, tăcut și se putea observa că avea o atitudine foarte serioasă. A venit și a plecat singur”.

După ce vestea că Demi Lovato a fost spitalizată de urgență a ajuns în presă și la fanii artistei, reprezentantul acesteia a dat publicității și o declarație oficială.

„Demi este trează, conștientă și are alături familia ei care vrea să le mulțumească tuturor pentru dragostea, rugăciunile și susținerea. Unele dintre informațiile apărute sunt incorecte și familia solicită dreptul la intimitate și la cât mai puține speculații, deoarece sănătatea și recuperarea ei sunt acum cele mai importante lucruri', se arată în declarația acordată publicației Variety.

TMZ a fost prima publicație care a anunțat aseară faptul că Demi Lovato, în vârstă de 25 de ani, a fost internată de urgență în spital pentru o presupusă supradoză de heroină, citând surse aparținând poliției locale. Cu toate acestea, la scurt timp, un apropiat al artistei a precizat că „supradoza nu a fost de heroină'.

Citește și:
Demi Lovato, internată de urgență în spital pentru o presupusă supradoză de droguri

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people