Will Smith și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod extrem

Will Smith a împlinit vârsta de 50 de ani și a vrut ca această zi să rămână una memorabilă, alegând să facă un sport extrem, pentru o cauză nobilă.

Will Smith și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod extrem

Will Smith a făcut bungee jumping dintr-un elicopter în apropierea Marelui Canyon, iar întregul moment a fost difuzat live pe YouTube. „Acesta este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am văzut în viața mea”, a spus Will în timp ce stătea deasupra prăpastiei. Actorul a continuat prin a descrie experiența ca evoluând „de la teroare pură, la extaz absolut”.

https://www.instagram.com/p/BoKsQp9hT6g/?hl=ro&tagged=willsmiththejump

Întregul eveniment a părut desprins dintr-un show TV, având în vedere camerele de filmat, familia și prietenii actorului care l-au susținut și felicitat în tot acest timp. Alfonso Ribeiro, fostul coleg de platou al lui Will în „Fresh Prince of Bel-Air” a fost de asemenea prezent și l-a intervievat pe curajosul actor, cât și pe cei care i-au fost alături în această zi.

View this post on Instagram

6 months in the making… #willsmiththejump

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Experiența a fost o provocare din partea Yes Theory, un canal de youtube care încurajează oamenii să facă activități în afara zonei lor de confort. Evenimentul a strâns și bani pentru caritate printr-o loterie online, unde câștigătorii puteau asista în persoană la săritura extremă. Banii strânși vor ajuta copiii din țările defavorizate să aibă acces la educație.

Citește și:
Willow Smith, fiica actorului Will Smith, a dezvăluit că obișnuia să se automutileze la vârsta de 12 ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people