Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit. Ce destinație au ales pentru luna de miere

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit weekend-ul acesta, pe 21 iulie, în cadrul unei ceremonii restrânse, pe malul mării.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit. Ce destinație au ales pentru luna de miere

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit weekend-ul acesta. Cei doi s-au logodit la întoarcerea lui Vladimir în țară, după încheierea competiției Exatlon (pe care a și câștigat-o). Aceștia au decis să organizeze o nuntă simplă, lipsită de obiceiuri tradiționale.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit pe o plajă privată din Mamaia, după aproape patru ani de relație. La ceremonie au participat doar rudele și prietenii apropiați, fiica lor Zora, în vârstă de un an, fiind și ea prezentă la eveniment.

Alice a purtat pentru ceremonie o rochie albă, lungă, însă aceasta și-a schimbat ținuta și a ales pentru petrecere o rochie mai scurtă, alegând o pereche de pantofi sport în locul pantofilor cu toc.

Vladimir Drăghia a dezvăluit în urmă cu câteva zile ce destinație au ales pentru luna de miere, mărturisind că Alice a fost cea care și-a dorit să meargă foarte mult în Maroc.

„Recunosc, nu mă mai gândisem la Maroc. Nici nu era pe harta destinaţiilor mele, dar se pare că iubirea chiar te poartă departe, pentru că instant mi-am dorit să mergem în Maroc. La întoarcerea mea în România, m-am aşezat stângaci pe un genunchi si am întrebat-o pe Alice dacă vrea să îmbătrânim împreună. Asta se traduce în nuntă. În stilul nostru relaxat, desigur, fără prea multe tradiţii bifate, dar cu siguranţă cu o lună de miere ataşată. Pentru că o surprindeam des uitându-se pe Instagram la fotografii cu oraşele imperiale ale Marocului şi pentru că ştiu cât de mult îi place arhitectura orientală, am început să mă interesez cum ajungem acolo cât mai repede având în vedere că vom merge cu Zora si o sa fie prima dată în avion”, a scris acesta pe blogul personal.

Citește și:
Fiica Annei Wintour, Bee Shaffer, s-a căsătorit, iar rochia ei de mireasă este superbă

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people