Video de colecție cu Shakira la vârsta de 20 de ani, dansând într-o emisiune TV

Cum arăta Shakira la 20 de ani? Dar cum dansa? Ei bine, noi avem răspunsul la aceste întrebări.

Video de colecție cu Shakira la vârsta de 20 de ani, dansând într-o emisiune TV

Un internaut a postat pe Instagram un video ce o prezintă pe Shakira într-una dintre primele ei apariții televizate, demonstrându-și abilitățile de dansatoare.

Clipul prezintă secvențe dintr-o emisiune braziliană la care Shakira a participat în 1997, emisiunea numită „Domingo Legal”. Chiar dacă atunci Shakira doar spera la statutul de superstar pe care îl are acum, ea s-a făcut remarcată datorită talentului de dansatoare.

În cadrul emisiunii, Shakira a fost provocată de prezentator să danseze în direct, demonstrând câteva din mișcările pentru care a devenit ulterior celebră.

După ce a dansat, în aplauzele publicului, Shakira a dezvăluit prezentatorului că talentul de dansatoare l-a moștenit de la bunica ei paternă, originară din Liban.

Clipul s-a bucurat de mare succes în rândul fanilor pe care Shakira îi are pe Instagram, aceștia scriind numeroase comentarii cu laude la adresa cântăreței: „Ce dansatoare incredilă”, „Wow, Și azi este la fel de frumoasă ca acum 20 de ani”. Fanii acesteia au fost însă surprinși de faptul că artista era brunetă și că vorbea perfect portugheza.

Poți vedea și tu clipul mai jos:

Shakira dancing @ Domingo Legal, 1997.

A post shared by Velvet Coke ™ (@velvetcoke) on

La 41 de ani, interpreta hit-ului „Whenever, Whenever” continuă să fascineze lumea întreagă cu videoclipurile sale sexy și cu piesele antrenante.

Citește și:
Cum arăta Shakira la 17 ani. Artista a jucat într-o telenovelă

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people