Victoria Beckham are cel mai bun make-up artist, chiar la ea acasă

Harper, fiica Victoriei Beckham, a arătat lumii întregi ce talente ascunse are.

Victoria Beckham are cel mai bun make-up artist, chiar la ea acasă

Cu un fotbalist de renume și o vedetă pop devenită redutabil designer de modă pe post de părinți, și cu un frate mai mare fotograf și videograf în devenire, familia Beckham are suficiente motive să se mândrească, dar cu siguranță nu se va opri aici.

O demonstrează Harper Beckham, care, la doar 9 ani, pare deja gata pentru o carieră în industria cosmetică. Victoria a postat duminică pe contul de Instagram Victoria Beckham Beauty un scurt videoclip care o arată pe Harper aplicându-i, cu degetele ei mici, eye shadow Lid Lustre. Mai exact, nuanța Tea Rose, urmată, după cum își anunță mica artistă intențiile, ca într-un tutorial de pe YouTube, de nuanța Golden Honey.

Antreprenoarea de 46 de ani ține ochii închiși și așteaptă răbdătoare, cu capul sprijinit de ceea ce pare a fi o chiuvetă, ca Harper să își arate măiestria. Cele două sunt cel mai probabil în casa familiei din Miami, unde s-a scris că și-au petrecut ultimele luni, probabil și datorită contractului pe care David îl are cu Inter Miami, dar și pentru a scăpa de un nou lockdown în Londra.

Linia de beauty a vedetei, intitulată simplu Victoria Beckham Beauty, a fost lansată la finele lui 2019, împreună cu experta în domeniu Sarah Creal, care este prezentată pe site ca CEO și co-fondatoare. Din portofoliul brand-ului fac deja parte mascara, rujuri, farduri, dar și produse de skincare și chiar și un tricou cu mesajul Posh IS BACK. Potrivit presei, linia de cosmetice a debutat cu succes și a avut vânzări substanțiale încă din primul trimestru, în ciuda faptului că promovarea ei a început cu adevărat fix odată cu declanșarea pandemiei. Contul de Instagram dedicat are aproape 430.000 de followeri.

În afară de mezina Harper, David și Victoria mai au trei copii: Brooklyn, 22, Romeo, 18, și Cruz, 16.

Citește și:

Ce sfat are Victoria Beckham pentru buna ei prietenă, Meghan Markle 

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people