Victoria Beckham a dezvăluit care este secretul căsniciei ei cu David Beckham

Victoria Beckham a dezvăluit care este secretul relației cu David Beckham, cei doi aniversând anul acesta 20 de ani de căsătorie.

Victoria Beckham a dezvăluit care este secretul căsniciei ei cu David Beckham

Anul acesta David și Victoria Beckham au împlinit 20 de ani de căsătorie, cei doi formând unul dintre cele mai solide cupluri de vedete.

Invitată în cadrul emisiunii Today, Victoria Beckham a explicat care este secretul relației ei cu David. „Știi, cred că prioritatea noastră sunt copiii și tot ce facem se învârte în jurul lor. Amândoi lucrăm foarte mult. Iubim ce facem din punct de vedere profesional. Ne sprijinim unul pe altul și știi, suntem foarte norocoși că ne-am găsit unul pe altul și că ne dezvoltăm împreună”, i-a spus Victoria lui Hoda Kotb.


Designerul în vârstă de 45 de ani a dezvăluit că a fost dragoste la prima vedere între ea și David. În prezent cei doi au patru copii, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper, iar Victoria a explicat că pentru a rămâne uniți „comunicarea este cheia”, iar ea și David „sunt foarte prezenți în viețile copiilor”.

„Știi, ne iubim familia. Tot ce facem se învârte în jurul familiei noastre. Cred că este vorba despre faptul că suntem foarte concentrați, muncitori și avem o echipă minunată care ne ajută. Părinții noștri sunt foarte, foarte prezenți și ne ajută cu copiii”, a spus Victoria.

În cadrul emisiunii, ea a vorbit și despre produsele de înfrumusețare pe care le împarte cu David. „Nu creionul de buze. Împărțim produse de îngrijire, de înfrumusețare. Așadar, este vorba despre creme, măști de față și alte lucruri de acest tip.”

Fosta membră a trupei Spice Girls a vorbit și despre turneul susținut de fete. „Fetele au avut un turneu de succes. Am fost atât de mândră de ele. Chiar am fost. Încă vorbesc cu ele. Nu știu ce vor face în continuare, dar sunt incredibile.”

Citește și:
Victoria Beckham a dezvăluit care a fost look-ul ei favorit din perioada Spice Girls

Foto: Arhiva Revistei Elle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people