Versurile care fac trimitere la relatia cu Beyonce din cel mai nou album al lui Jay Z

Jay Z si-a lansat cel mai nou album, 4:44, saptamana trecuta, facand toata lumea sa vorbeasca despre niste versuri... mai speciale.

Versurile care fac trimitere la relatia cu Beyonce din cel mai nou album al lui Jay Z

Jay Z, pe care Beyonce l-a acuzat in faimosul sau album vizual Lemonade ca a inselat-o, mentionand si o anume „Becky”, si-a lansat cel mai recent album, 4:44, saptamana trecuta.
De atunci, toata lumea vorbeste despre niste versuri mai speciale, din diverse melodii de pe acest album, in care Jay Z pare sa faca cateva dezvaluiri.

Se pare ca albumul 4:44 este un raspuns direct la albumul Lemonade, o colectie de cantece a lui Beyonce despre tradare, infidelitate si iubire.

O melodie de pe noul album al lui Jay Z, in special, si anume Family Feud, pare sa fie o recunoastere a greselilor pe care acesta le-a facut.
Jay Z canta „Da, voi distruge un lucru bun daca ma lasi/ Lasa-ma in pace, Becky„, facand referire chiar la acea Becky pe care o mentioneaza si Beyonce in melodia sa, Sorry. Jay Z isi cere scuze pentru greselile pe care le-a facut si isi asuma reponsabilitatea pentru ele.

Citeste si:
7 lucruri pe care trebuie sa le stii despre albumul lui Beyonce, Lemonade

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people