Vedetele de la Hollywood au fost evacuate din cauza incendiilor devastatoare din California

Kate Hudson, Josh Duhamel, LeBron James și Arnold Schwarzenegger se numără printre vedetele care au fost nevoite să fie evacuate din cauza incendiilor devastatoare din California.

Vedetele de la Hollywood au fost evacuate din cauza incendiilor devastatoare din California

Incendiile din statul american California au ajuns până în cartierele de lux ale vedetelor, iar ele au fost nevoite să evacueze casele în care locuiesc. Incendiul a izbucnit luni dimineață în jurul dealurilor din zona de nord-vest a Los Angeles, chiar în apropierea Getty Center.

Conform Newsweek, incendiul a cuprins o suprafață de 600 de hectare și se aștepta ca impactul acestuia să afecteze mai multe lucrări de artă care se află în campusul Getty. Din cauza incendiului, J. Paul Getty Museum a fost închis.

Actorul Arnold Schwarzenegger a fost cel care a distribuit pe rețelele de socializare un mesaj, dorind să își liniștească fanii și să îi asigure de faptul că este bine. „Am fost evacuați în siguranță la ora trei și jumătate dimineața. Dacă sunteți într-o zonă de evacuare, nu vă neliniștiți. Ieșiți. Chiar sunt recunoscător pentru faptul că am avut parte de ajutorul celor mai buni pompieri, ei sunt adevărații eroi care se ocupă de pericol și salvează persoanele care locuiesc în California.”

Alte vedete care au vrut să își asigure fanii de faptul că sunt în siguranță sunt și Kate Hudson și Josh Duhamel, care imediat după ce incendiul a izbucnit, iar ei au fost duși în siguranță de către echipajele de salvare, au postat pe Instagram. „Stați liniștiți, prieteni, și multe mulțumiri pompierului nostru care a luptat de seara până dimineața. Sunt recunoscătoare”, a scris Kate Hudson.

Și jucătorul de baschet LeBron James a fost nevoit să evacueze de urgență locuința sa, alături de familie. „Am fost nevoit să îmi evacuez casa și a trebuit să îmi găsesc o locuință. N-am avut noroc până acum.” În cele din urmă, el a spus că și-a găsit unde să stea, spunând că el și familia sa sunt în siguranță și i-a rugat pe toți ceilalți afectați de incendiu să găsească cât mai repede un loc în care să stea în siguranță.

„Mă rog pentru toți cei care au fost în preajma #GettyFire și pentru echipele de salvare care au muncit din greu să păstreze totul sub control”, a scris jurnalista americană Katie Couric pe Twitter.

Și actrița Busy Phillipps a postat pe contul său de Twitter un mesaj prin care își asigura fanii de faptul că este în siguranță: „Către toți prietenii mei din LA, vă iubesc, stați în siguranță, vă rog să plecați și împreună cu animalale voastre.”

Citește și:
Pădurea Amazoniană arde atât de tare încât incendiile sunt vizibile din spațiu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people