Vedete la VIVA! Charity Gala

Vedete si oameni de afaceri au participat aseara la prima editie VIVA! Charity Gala, eveniment organizat de revista VIVA! cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania in beneficiul copiilor grav bolnavi, care au nevoie de sustinere financiara pentru tratament.

In cadrul galei, 14 obiecte au fost scoase la licitatie, iar banii obtinuti din vanzarea lor au fost donati campaniei Ajuta copiii!', demarata de Fundatia Ringier. Cele mai dorite obiecte din licitatie au fost tabloul pictorului Stefan Caltia si tricoul donat de Ilie Nastase, pentru care au licitat mai multe vedete.

Printre celelalte obiecte si servicii scoase la licitatie se numara rochia din tul de matase donata de Maria Lucia Hohan, poantele donate de Monica Petrica, rochia cu cristale Swarowski donata de Stephan Pelger, setul de bijuterii donat de David Sandu, pandantivul cu inger donat de Andreea Raicu, bijuteria oferita de Beatrice Andreescu, un weekend la Vila Poem Boem, un zbor cu elicopterul deasupra Bucurestiului oferit de clubul Aerosquash, pantofii Casadei oferiti de Distinto, un driver training experience donat de BMW, o sesiune foto de familie oferita de fotograful Marius Barăagan si o palarie si o pereche de ochelari de soare din fashion show-ul Emporio Armani.

In timp ce invitatii au admirat obiectele scoase la licitatie, pe scena atmosfera a fost intretinuta de prezentatorul Pavel Bartos si de concertele sustinute de Nicole Cherry si Loredana. Surpriza serii a fost Horia Brenciu, care a urcat pe scena si a oferit un moment muzical neasteptat, primit cu entuziasm de public. De asemenea, la microfon a venit si familia Codrea impreună cu fetita lor, unul dintre copiii grav bolnavi care au nevoie de ajutor financiar pentru a se insanatosi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people