Vedete la Mengotti Christmas Cocktail

Magazinul Mengotti si Amalia Nastase au gazduit Mengotti Christmas Cocktail, un eveniment rafinat rezervat celor care apreciaza creatiile celebrilor designeri care se regasesc in primul magazin exclusivist de moda din Romania.

Invitatii au fost intampinati in magazinul Mengotti din Calea Victoriei, pentru a le oferi posibilitatea de a admira si achizitiona in exclusivitate produse ale brandurilor high-fashion aduse de grupul italian Mengotti pe piata din Romania.

In ceea ce priveste colectiile expuse, Mengotti a ramas fidel brandurilor high-end, fiind in continuare exponent al luxului, comercializand exclusiv colectii ale unora dintre cei mai mari designeri din lumea modei: Prada, Dior, Saint Laurent, Giorgio Armani, Etro, Dsquared2 sau Fendi fiind doar cateva dintre acestea.

La eveniment au luat parte vedete, oameni de afaceri si jurnalisti, printre care s-au numarat: Camelia Sucu, Monica Barladeanu, Filippo Mengotti, Roxana Voloseniuc, Ovidiu Buta, Corina Vintan, Domnica Margescu, Pupa Pedrini, Roxana Ilie, Dana si Stephane Maitec, Eli Roman, Alina Tanasa, Diana Enciu si multi altii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people