Vedete la lansarea oficiala La Mer in Romania (GALERIE FOTO)

Sub conceptul, „Descopera povestea unica si miraculoasa a cremei La Mer”, peste 120 de invitati au luat parte la evenimentul organizat la Grand Hotel du Boulevard din Bucuresti.

Invitatii la eveniment au avut parte de o experienta unica data de atmosfera specifica realizata cu ajutorul elementelor de decor si produsele La Mer.

Andreea Raicu, Anca Serea, Andreea Berecleanu, Albertina Ionescu sau Aylin Cadir, dar si multi alti redactori de beauty, bloggeri si persoane publice au avut ocazia sa afle detalii despre produsele La Mer chiar de la Sarantis Tsimilimis, Global Brand Ambassador for LA MER.

Mult dorita Crème de la Mer a ajuns deja la statutul de produs cult, avand consumatori loiali in intreaga lume, multumita benefiilor pe care le aduce pielii. Adusa la stadiul perfect de dr. Max Huber dupa 12 ani si 6000 de experimente, crema contine ingrediente meticulos selectate iar procesul intens de fermentatie ramane inca in structura marcii, fiind printre cele mai bine pastrate secrete din industria de frumusete.

Produsele La Mer sunt disponibile in exclusivitate in magazinul Sephora Baneasa, incepand cu luna martie 2016.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people