Vedete la a treia editie Viva! Charity Gala

Numeroase vedete au participat aseara la cea de-a treia editie Viva! Charity Gala, un eveniment organizat in sprijinul programului „Ajuta copiii!” al Fundatiei Ringier.

Andra Andreescu, Carmen Bruma, Anca Serea, Laura Cosoi, Catalina Grama sau Simona Gherghe au raspuns invitatiei Viva! si au participat la unul dintre cele mai importante evenimente caritabile din Bucuresti.

In urma cu patru ani, Fundatia Ringier lansa programul „Ajuta Copiii!', menit sa vina in sprijinul copiilor afectati de maladii cumplite, dar vindecabile.

Din 2013 si pana acum, eforturile de strangere de fonduri pentru micutii din program au fost impulsionate prin lansarea Viva! Charity Gala, care a devenit unul dintre cele mai cunoscute evenimente caritabile din Capitala.

Editia din 22 februarie 2016 a fost cea mai de succes de pana acum. Centrata in jurul unei licitatii silentioase de obiecte de arta si de decor, gala a reusit sa stranga o suma considerabila, suma care merge catre programul umanitar Ajuta copiii!' al Fundatiei Ringier. Printre cele mai licitate lucrari s-au aflat cele ale artistilor Sorin Ilfoveanu, Stefan Caltia, Cosmin Bumbut, Alex Galmeanu, Genoveva Hossu, Ruxandra Papa, Valentina Vidrascu si al micutei artiste Irene Podoleanu, in varsta de doar 9 ani. De asemenea, in randul oaspetilor au avut succes si scaunul „Lana' pentru Photoliu, dar si test drive-ul oferit de Lexus Romania.

Vedete importante s-au alaturat cauzei Viva! Charity Gala si au luat parte la eveniment. Le suntem recunoscatori atat lor, cat si artistilor care au contribuit pro-bono, prin aparitia lor pe scena: Pavel Bartos a fost gazda serii, iar Zoli Toth Project a oferit un show atat muzical, cat si vizual.

Viva! Charity Gala s-a bucurat si anul acesta de sustinerea partenerului sau principal, Fundatia Vodafone, dar si a sponsorilor si partenerilor fara de care evenimentul nu ar fi putut avea loc si carora le multumim: Lexus, Douglas, Top Line, Kaufland, Goldart si Creative Market.

Foto: Armand Ionescu si Cristi Duminecioiu pentru Viva!

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people