Val Kilmer clarifica zvonurile despre sanatatea sa

Val Kilmer clarifica zvonurile despre sanatatea sa dupa ce in ultimele zile in presa au aparut numeroase stiri conform carora acesta ar avea cancer.

Val Kilmer clarifica zvonurile despre sanatatea sa

In ultimele zile presa internationala a scris ca Val Kilmer ar avea cancer, insa se pare ca acesta este sanatos. Val Kilmer clarifica zvonurile despre sanatatea sa pe Facebook, unde vorbeste si despre Michael Douglas, spunand ca acesta este o persoana iubitoare si un prieten bun, insa nu este bine informat.

Aceasta declaratie vine la scurt timp dupa ce Douglas, care a invins cancerul in 2013, a declarat ca Val nu se simte foarte bine si de aceea nu mai are aparitii publice. Kilmer a negat si in 2015 ca ar fi avut o tumoare, dupa ce a fost vazut la un centru medical.

Citeste si:
7 alimente ce previn cancerul

Val Kilmer, in varsta de 56 de ani, a scris in postarea de pe Facebook si ca se simte bine, el cerandu-i o recomandare pentru un medic lui Michael Douglas deoarece simtea o umflatura in gat, acesta fiind si motivul pentru care nu a continuat turneul pentru Citizen Twain. El inca are limba umflata si trebuie sa se recupereze, insa a facut deja trei filme, dintre care unul chiar a fost regizat de catre acesta.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people