Văduva lui Steve Jobs reacționează la autobiografia scrisă de fiica lui Steve și dezvăluirile făcute de aceasta

Fostul CEO Apple, Steve Jobs este descris în autobiografia scrisă de fiica lui, Lisa Brennan-Jobs, complet diferit față de imaginea unui tată ideal. Însă, văduva lui Steve Jobs spune faptul că autobiografia diferă foarte mult de realitate.

Văduva lui Steve Jobs reacționează la autobiografia scrisă de fiica lui Steve și dezvăluirile făcute de aceasta

În noua ei carte, numită Small Fry', Lisa Brennan-Jobs, fiica pe care Steve Jobs o are din relația cu Chrissan Brennan, l-a înfățișat pe tatăl ei precum un părinte nu tocmai atât de bun. Poate fi greu de crezut, însă Steve chiar a refuzat să creadă că Lisa este fiica lui până când a cerut să facă un test ADN, la doi ani după ce aceasta s-a născut.

În anii care au trecut, chiar au existat și conflicte mai puțin fericite, ba chiar Steve i-a spus la un moment dat că miroase ca o toaletă', înainte ca el să moară. Cartea, care arată cu exactitate relația celor doi, va fi lansată pe 4 septembrie și va conține mai multe detalii din viața celor doi.

Un fragment din carte a fost publicat în Vanity Fair luna aceasta, în care Lisa povestește despre un alt eveniment. Lisa l-a întrebat dacă poate primi una dintre vechile lui mașini, mai exact un Porsche, iar Steve i-a răspuns: Nu primești nimic' „Înțelegi? Nimic. Nu primești nimic'.

Însă văduva lui Steve, Laurene Powell Jobs, a dezvăluit o altă imagine a acestuia. Lisa este parte din familia noastră, așa că a fost trist să citim ceea ce ea a scris în carte, care diferă foarte mult de amintirile noastre. Portretul lui Steve nu este cel al soțului și al tatălui pe care noi îl știm', a spus ea într-o conversație cu sora lui Steve, Mona Simpson.

Steve a iubit-o pe Lisa și chiar regreta că nu a fost tatăl care ar fi trebuit în timpul copilăriei ei. A fost un real confort ca Steve să o aibă pe Lisa acasă, în timpul ultimelor sale zile și îi suntem recunoscători pentru anii petrecuți împreună', a mai declarat Laurene Powell Jobs.

Dezvăluirile făcute de Lisa în cartea ei nu se concentrează doar pe relația pe care a avut-o cu tatăl ei. Ea are multe de spus și despre mama ei vitregă, Laurene. A descris un eveniment, atunci când Laurene și Steve se comportau într-un mod inadecvat în fața ei. „O trăgea spre el să o sărute și chiar îi punea mâna pe sâni'. Atunci când a vrut să plece, Steve a oprit-o și i-a spus că au „un moment în familie.'

Deși niciodată nu am fost martorii unei împăcări, ea totuși a sperat acest lucru în 2011, înainte ca el să moară. Lisa chiar a declarat faptul că l-a iubit și că a reușit să îl ierte.

Citește și:
Fiicele lui Steve Jobs și Bill Gates, rivale, însă nu în lumea tehnologiei

Text: Iulia Braslasu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people