Va deveni mamă! Alina Ceușan este însărcinată cu primul copil și face PRIMELE declarații

Alina Ceușan, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, a dezvăluit faptul că este însărcinată cu primul copil.

Va deveni mamă! Alina Ceușan este însărcinată cu primul copil și face PRIMELE declarații

Alina Ceușan, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, a dezvăluit prin intermediul unui video postat pe contul ei de Instagram faptul că este însărcinată cu primul copil.

În clipul postat pe Instagram, Alina Ceușan a dezvăluit imagini inedite din timpul primelor ecografii, dar și secvențe în care se poate observa burtica de însărcinată și cât de fericită este în această perioadă.

„Suntem curioși și fericiți și încântați de această călătorie”, spune Alina în videoclip. „Suntem pregătiți pentru asta? Nu poți niciodată să fii cu adevărat pregătită sau cel puțin așa am auzit, însă asta este cea mai incitantă parte, nu-i așa?”

Finalul clipului dezvăluie și faptul că bebelușul urmează să vină pe lume în luna septembrie a acestui an. „Baby Tisha. Septembrie 2020. Te așteptăm”, mai spune Alina Ceușan în video, precizând că este însărcinată în 22 de săptămâni.

„Avem atât de multe lucruri să îți spunem, să te învățăm și suntem siguri că și tu ai multe lucruri să ne înveți și tu. Se spune că viața este mult mai bună atunci când trăiești într-o stare de recunoștință și așa ne simțim acum, bebelușule. Cu dragoste, mama și tata”, se mai aude Alina spunând, în clip apărând și Raul, soțul acesteia.

 

View this post on Instagram

 

To describe the feeling. Press play 🤍 (View full screen, on IGTV)

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan) on

La finalul lunii martie, Alina Ceușan ne vorbea despre modul în care își petrece timpul în izolare dezvăluind și care este meniul ei favorit homemade: „Paste cu trufe. Aș mânca asta toată ziua! În această perioadă însă, ne-am reprofilat pe un meniu românesc și am gătit într-o zi la lunch mămăliguță cu brânză și iaurt grecesc. Rapid și delicios! Am gătit cu plăcere zilele astea, însă și chicken adobo, o rețetă învățată cât am fost la Asia Express, dar ne și comandăm mâncare destul de des”.

Alina Ceușan și Raul Tișa s-au căsătorit anul trecut. Cununia civilă a avut loc pe 8 iunie, în Parcul Central din Cluj-Napoca, iar cununia religioasă și petrecerea au avut loc pe 6 iulie, la Castelul Banffy, Alina și Raul având peste 700 de invitați.

Citește și:
24 de ore de izolare cu… Alina Ceușan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people