Unde se ascunde Bill Gates după anunțul divorțului?

Miliardarul american își petrece timpul departe de atenția publică, într-un club exclusivist de golf.

Unde se ascunde Bill Gates după anunțul divorțului?

Potrivit unei surse Page Six, Bill Gates (65) evită atenția publică venită odată cu finalizarea divorțului de soția sa, Melinda, la un club de golf ultra-exclusivist din California.

Fondatorul Microsoft își petrece primăvara la The Vintage Club din Indian Wells, o oază de verdeață și opulență întinsă pe 712 acri, printre ai cărei membri se numără Charles Koch, Philip Anshultz și Dennis Washington. Aparent, el deține o casă pe acea proprietate, unde doar adeziunea costă 250.000 de dolari, și a fost văzut săptămâna aceasta acolo împreună cu fiica sa de 25 de ani, Jennifer Gates și cu logodnicul ei, milionarul egiptean Nayel Nassar.

Sursa a declarat pentru Page Six: „Bill știa în mod clar, de ceva vreme, că vine acest divorț, deoarece stă acolo de aproximativ trei luni”.

The Vintage Club „este locul perfect pentru Bill să se ascundă de oricine dorește să-l întrebe despre divorțul său sau despre presupusele sale legături cu Epstein,” a adăugat sursa.

The Vintage Club are un club de 85.000 de metri pătrați la epicentru, câteva restaurante, un spa de lux și două terenuri de golf proiectate de Tom Fazio. Aparent, Gates a dat 12,5 milioane de dolari, în 1990, pe o casă cu șase dormitoare și nouă băi, din preajma unuia dintre aceste terenuri.

Potrivit Wall Street Journal, Melinda Gates s-a consultat cu avocații timp de aproximativ doi ani înainte să depună cererea de divorț.

Bridgitt Arnold, o purtătoare de cuvânt a lui Gates, a declarat în 2019 că magnatul software și Jeffrey Epstein s-au întâlnit de mai multe ori pentru a discuta despre filantropie. „Bill Gates regretă să se fi întâlnit vreodată cu Epstein și recunoaște că a fost o eroare de judecată să facă acest lucru,” a spus ea la acea vreme.

Gates a mai spus, legat de asta, „L-am întâlnit. Nu am avut nicio relație de afaceri sau prietenie cu el.”

Citește și:

Ce spune traducătoarea Zhe Wang despre zvonurile legate de relația dintre ea și Bill Gates

Foto: Arhiva ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video