Unchiul lui Kate Middleton le-a transmis un mesaj agresiv Prințului Harry și lui Meghan Markle

Atât de agresiv încât a folosit și cuvântul cu „F“.

Unchiul lui Kate Middleton le-a transmis un mesaj agresiv Prințului Harry și lui Meghan Markle

Gary Goldsmith, unchiul lui Kate Middleton, are o părere destul de vehementă asupra Prințului Harry și a soției lui, Meghan Markle, și nu s-a sfiit deloc să o împărtășească lumii într-o serie de postări pe LinkedIn (da, se pare că lumea folosește această rețea socială și pentru genul ăsta de lucruri).

Printre altele, acesta le-a spus să „tacă naibii din gură” și i-a făcut „ignoranți care cerșesc atenție.” Într-una dintre postări, unchiul lui Kate Middleton spune că „se întâmplă atâtea lucruri în lume în acest moment, dar cu toate astea, acești ignoranți continuă să cerșească atenție. Vă rog să tăceți naibii din gură, creșteți-vă copilul și nu mai vorbiți atât. Liniște, vă rog, suntem destul de ocupați să salvăm vieți și economia.”

Gary Goldsmith este fratele mamei lui Kate Middleton, Carole Middelton. Nu e prima dată când acesta și-a exprimat dezaprobarea față de Prințul Harry și Meghan Markle. Un alt moment a fost cel în care ducii de Sussex au ținut un discurs despre rasismul sistemic din Marea Britanie din vila lor luxoasă din Santa Barbara. Goldsmith a amendat atunci ipocrizia celor doi și a spus că acestora nu le pasă câtuși de puțin de familia regală.

Prințul Harry și Kate Middleton au intrat din nou în atenția presei în ultima vreme, după ce s-a aflat că cei doi au semnat un contract pe mai mulți ani cu platforma de streaming Netflix, pentru care urmează să realizeze documentare, lungmetraje, reality show-uri și programe pentru copii în exclusivitate.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Ducii de Sussex urmează chiar să apară într-un reality show, ocazie prin care vor fi urmăriți de camerele de filmat timp de trei luni. Ingrid Seward, editor al revistei Majesty, a declarat cu această ocazie că Prințul Harry și Meghan Markle sunt „ipocriți” pentru că au acceptat un proiect atât de intruziv în condițiile în care au plecat din Marea Britanie pentru a avea mai multă intimitate din partea presei.

Citește și:
Prințesa Eugenie, prima apariție publică după ce a dezvăluit că este însărcinată

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video