Un video cu Regina Elisabeta a II-a și Prințul William este cel mai adorabil lucru pe care îl vei vedea azi

Momentul în care Regina Elisabeta a II-a aleargă să-l prindă pe Prințul William a fost surprins la nunta Prințului Andrew cu Sarah Ferguson, în 1986.

Un video cu Regina Elisabeta a II-a și Prințul William este cel mai adorabil lucru pe care îl vei vedea azi

Sarah Ferguson, Ducesa de York, și Prințul Andrew s-au căsătorit pe 23 iulie 1986, însă cei doi au divorțat în 1996. Încă de atunci, au rămas apropiați unul de celălalt, Prințesa Eugenie chiar amintindu-ne de aniversarea părinților ei printr-o postare pe Instagram. Fanii familiei regale au marcat, de asemenea, ocazia specială, prin mai multe mesaje pe rețelele sociale.

Aceștia au descoperit și un GIF perfect pentru celebrare, și anume, unul în care Regina Elisabeta a II-a aleargă după Prințul William în cadrul fericitului eveniment. După ce au distribuit video-ul, fanii au scris: „Sunt 33 de ani de la nunta Prințului Andrew cu Fergie, în 1986. Iar aici este Regina Elisabeta alergând după micul Prinț William pentru a-l împiedica să se apropie de caleașcă. Majestatea Sa în rolul de bunică este adorabilă.”

Legătura specială dintre Regină și William era vizibilă încă de atunci. Ne surprinde gestul Reginei, tocmai pentru că nu am mai văzut-o în această postură, aceea de bunică grijulie care aleargă după nepotul ei.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a are în Palatul Buckingham un aparat folosit de persoane din întreaga lume

Foto: Twitter, Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people