Un tânăr s-a deghizat în femeie și a ajuns în finala unui concurs de frumusețe

Un tânăr din Kazahstan s-a deghizat în femeie și a reușit să ajungă în finala unei competiții de frumusețe, uimind apoi pe toată lumea cu dezvăluirea făcută.

Un tânăr s-a deghizat în femeie și a ajuns în finala unui concurs de frumusețe

Un tânăr de 22 de ani din Kazahstan a uimit întreaga lume după ce a ajuns în finala unui concurs de frumusețe. Arina Aliyeva sau, mai bine spus, Ilay Dyagilev a ajuns în finala Miss Virtual Kazakhstan.

Tânărul a ajuns pe această poziție după ce a primit peste 2000 de voturi din partea publicului, fiind vorba de o competiție online. El a câștigat astfel titlul de Miss Virtual Shymkent (capitala regiunii de Sud a Kazahstanului), însă nu a putut păstra titlul prea mult.

El a fost descalificat după ce a mărturisit că este doar o deghizare, oferind astfel organizatorilor informații false despre statutul său.

Ilay Dyagilev a mărturisit la două zile de la calificarea în finală că este de fapt bărbat și Arina Aliyeva este un proiect al echipei sale. El a explicat de ce a făcut acest gest: „Foarte multe fete cred că înfățișarea este cel mai important lucru și că este dificil să fii frumoasă. Dar m-am contrazis cu prietenii mei că și un bărbat ar putea arată ca o femeie frumoasă.”

El a adăugat că lucrează în industria modei de la vârsta de 17 ani ca model, așa că se poate transforma ușor. „Am invitat un fotograf, un hairstylist și un makeup artist și imaginea Arinei a fost gata.”

„Am fost surprins să ajung în finala”, a adăugat Dyagilev.

Comentariile oamenilor nu au lipsit să apară, multe persoane spunând că el era mai frumos decât restul fetelor. Desigur, au existat și reacții negative, iar unii oameni au considerat că totul a fost o mișcare de PR.

Citește și:
Manny Gutierrez, primul make-up ambasador Maybelline

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people