Un nou moment stânjenitor între Melania și Donald Trump, surprins de camerele video

Un nou video o arată pe Melania Trump fiind mai atrasă de geanta sa în valoare de 13.000 de dolari decât de a-l ține de mână pe Donald Trump.

Un nou moment stânjenitor între Melania și Donald Trump, surprins de camerele video

Melania și Donald Trump au fost surprinși zilele trecute în timp ce coborau din avion în Morristown, NJ. Ce le-a atras atenția tuturor însă a fost modul în care Prima Doamnă a refuzat de mai multe ori să îl țină de mână pe soțul ei.

În videoclipul devenit viral se observă cum Președintele Donald Trump întinde mână spre Melania în timp ce aceștia coborau. Cu vântul împrăștiindu-i părul în toate direcțiile, Melania Trump respinge gestul romantic al acestuia și pare să își încleșteze mâna și mai tare pe geanta sa Hermès în valoare de 13 mii de dolari.

Ca și cum nu era de ajuns, Trump, în vârstă de 74 de ani, își mai încearcă norocul și a doua oară, însă tot fără succes. Mai apoi, se vede cum acesta îi înconjoară spatele cu mână dreaptă și, în final, soția sa acceptă să îl țină de mână după ce termină de coborât scările.

Dată fiind situația, e posibil ca Melania Trump să nu fi vrut să fie luată de mână pur și simplu pentru a reuși să își țină echilibrul pe trepte, purtând ca de obicei pantofi cu tocuri amețitoare, ținând cont și că vântul îi tot aducea părul în față.

Ținuta Primei Doamne a SUA în vârstă de 50 de ani era de altfel una impecabilă, simplă și de efect – la geanta sa de lux, ea a asortat o rochie-cămașă de culoarea nisipului semnată Stella McCartney; o combinație care îi scotea în evidență părul șaten-caramel.

În spatele cuplului a apărut și fiul lor de 14 ani, Barron Trump, care îl depășește deja în înălțime pe tatăl său și care a ales să poarte o jachetă bomber de culoare crem în combinație cu jeanși negri.

Nu este prima dată când Melania Trump pare să respingă gesturile de afecțiune ale soțului său în timpul evenimentelor importante – un lucru asemănător s-a întâmplat și când aceștia au participat la Campionatul de Fotbal al Colegiului din New Orleans pe 13 ianuarie, chiar înainte de imnul național.

Fostul model l-a mai evitat pe Donald Trump și când aceștia au aterizat în Palm Beach, Florida în februarie 2018 – unde Trump deține luxosul resort Mar-a-Lago în valoare de 160 de milioane de dolari – de data aceasta pentru a-și îndepărta o șuviță de păr din față.

Citește și:
Țara arde și… Melania Trump renovează grădina de la Casa Albă

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people