Un expert în caligrafie a analizat semnăturile Ducelui și Ducesei de Sussex

Un expert în caligrafie a analizat semnăturile Ducelui și Ducesei de Sussex și explică ce indicii oferă scrisul acestora despre relația celor doi.

Un expert în caligrafie a analizat semnăturile Ducelui și Ducesei de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle au fost pentru două zile în Irlanda, acesta fiind prima lor călătorie oficială în calitate de Duce și Ducesă de Sussex. Cei doi au avut un program încarcat, întâlnindu-se atât cu prim-ministrul Irlandei, cât și cu președintele țării, Michael D. Higgins. Cei doi au semnat în cartea oaspeților, iar cu acest prilej un grafolog a analizat semnăturile celor doi, explicând pe baza acestora ce fel de relație au cei doi.

Expertul în caligrafie Tracey Trussell a declarat pentru o revistă internațională că semnăturile celor doi încep să arate similar, iar acest lucru ar putea avea o însemnătate deosebită.

Semnăturile celor doi sunt elegante, însă acest lucru nu ar trebui să ne surprindă având în vedere că Meghan Markle a fost caligraf înainte de a juca în serialul de succes „Suits”.

Grafologul a declarat că semnăturile celor doi au aproape aceeași dimensiune, literele din mijloc fiind mai mici. Prima literă a semnăturii depășește linia de bază atât în cazul lui Harry, cât și a lui Meghan. Totodată, Trussell a declarat că pare că cei doi „cântă același imn sau sunt o reflecție în oglindă.”

https://www.instagram.com/p/BlH6qTiBIwd/?tagged=meghanmarkle

În plus, expertul în caligrafie a explicat că există similarități care reflectă o dorință pentru stabilitate, iar stilul scrisului arată că cei doi au nevoie unul de altul. „Nevoia lui Harry de Meghan este aratată prin ‘y’ lung, care se deschide spre stânga”, iar „nevoia lui Meghan de Harry se vede în curbura în stânga a literei ‘n'”.

Grafologul a explicat și ce fel de persoană pare Meghan din semnătura ei. Având în vedere simetria scrisului, se pare că ea își dorește să facă lucrurile așa cum trebuie. „Îi plac formalitățile, este elegantă, rafinată – cu un talent înnăscut să fie o perfecționistă.”

Pe de altă parte, Harry pare mai relaxat și dornic să se distreze, iar acest lucru arată că cei doi se completează perfect!

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle în vizită oficială în Irlanda

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people