Un biograf vorbește despre modul mai puțin plăcut în care Prințul William a tratat-o pe Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton formează unul dintre cele mai puternice cupluri, însă relația lor nu a fost întotdeauna atât de bună, potrivit biografului Andrew Morton.

Un biograf vorbește despre modul mai puțin plăcut în care Prințul William a tratat-o pe Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton, alături de cei trei copii, sunt o familia fericită, iar relația lor pare perfectă.

William și Kate s-au întâlnit prima dată chiar în copilărie, atunci când Ducele de Cambridge avea 9 ani și a mers la școala Ducesei pentru un meci de hockey, potrivit corespondentului regal Kate Nicholls.

Cu toate acestea, ei s-au cunoscut în mod oficial în 2001, când au mers împreună la aceeași universitate. Acolo ei au fost prieteni timp de doi ani și, ulterior, au devenit un cuplu.

Biograful Andrew Morton susține în cartea sa, „William & Catherine: Their Story”, lansată în 2011, că deși cei doi par un cuplu puternic, la începutul relației, în 2003, Prințul William „a tratat-o pe Kate ca pe o persoană care îl slujește”, adăugând că el era „încăpățânat și cu o voință puternică”.

„Wiliam putea fi o prezență dificilă în anumite momente, iar Kate se simțea neapreciată – era tratată mai mult ca o persoană care îl slujește decât ca o iubită”.

Andrew Morton a vorbit și cu colegul lor de la universitate, Michael Chong, care a declarat că „el (Prințul William) putea fi foarte direct cu ea (Kate Middleton). Ei nu plăcea să fie ignorată, iar el vorbea cu cineva de parcă ea nici nu era acolo.”

„William se aștepta ca ea să alerge după el și, cu cât se cunoșteau mai bine, cu atât părea că și-ar dori să o controloeze.”

Prințul William și Kate Middleton au avut o relație timp de patru ani înainte de despărțirea din 2007, despre care Ducele de Cambridge a și vorbit în interviul oferit după logodnă. „Eram amândoi foarte tineri”, a explicat atunci acesta.

„Eram la universitate, amândoi încercam să ne dăm seama cine suntem și având personalități diferite, pur și simplu încercam să ne găsim propriul drum și să ne maturizăm. A fost vorba despre spațiu și despre aceste lucruri și a funcționat bine în final.”

Citește și:
Kate Middleton a renunțat la facultatea visurilor ei pentru a studia alături de Prințul William

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people