Ultimele dorințe ale lui Dustin Diamond, actorul din „Salvați de clopoțel” care a murit de cancer la numai 44 de ani

La nici două săptămâni de la internarea în spital, Dustin Diamond, actorul din „Salvați de clopoțel”, a murit de cancer la numai 44 de ani.

Ultimele dorințe ale lui Dustin Diamond, actorul din „Salvați de clopoțel” care a murit de cancer la numai 44 de ani

În urmă cu două săptămâni Dustin Diamond, în vârstă de 44 de ani, a ajuns la spital după ce a acuzat dureri mari la nivelul întregului corp. Deși inițial medicii nu au reușit să îi pună un diagnostic, în urma analizelor făcute, aceștia au confirmat că actorul din „Salvați de clopoțel” are cancer la plămâni în stadiul IV.

Actorul a decedat pe 1 februarie, la numai 44 de ani, decesul acestuia fiind confirmat de reprezentantul lui oficial. „Suntem îndurerați să confimăm decesul lui Dustin Diamond, luni, 1 februarie 2021, din cauza unui carcinom (cancer). A fost diagnosticat cu această brutală, cumplită formă de cancer malign în urmă cu doar trei săptămâni. În tot acest timp, cancerul s-a răspândit extrem de repede în corpul lui; singurul semn de milă pe care l-a arătat a fost execuția lui rapidă. Dustin nu a suferit. Nu a trebuit să stea cuprins de durere. Pentru acest lucru, suntem recunoscători”.

Cu doar o zi înainte de decesul actorului, prietenii apropiați ai acestuia au dezvăluit pentru The Sun care au fost ultimele dorințe ale acestuia, dar și faptul că Dustin Diamond a sperat până în ultimul moment că va reuși să învingă boala.

„Nu știm exact când și cum, dar știm că Dustin are nevoie de un miracol pentru a învinge cancerul cu care a fost diagnosticat. Doctorii i-au spus că durata de viața a unei persoane diagnosticate cu cancer în acest stadiu este de la câteva săptămâni la 5 luni, însă au existat persoane care au trăit și doi ani după acest diagnostic. Și noi și el sperăm că va depăși acest moment”, a declarat Dan Block, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai actorului.

„Sunt două lucruri pe care Dustin le-a cerut.. posibilitatea de a vorbi cu Justin Chancellor (basistul trupei rock Tool – n.red.) despre muzică și să viziteze Disney World pentru a vedea Star Wars Galaxy Edge”, a mai dezvăluit Dan Block. „El se pregătea să își lanseze o trupă muzicală atunci când a fost diagnosticat cu cancer. Învățase câteva piese ale trupei Tool și dorea să înființeze o trupă tribut Tool. De asemenea, el era un imens fan Star Wars, așa că sperăm să îi putem îndeplini dorințele”.

Din păcate însă, actorul a decedat fără ca ultimele lui dorințe să devină realitate. Tot Dan Block a dezvăluit și motivul care l-a determinat pe Dustin Diamond să amâne atât de mult investigațiile medicale care, poate dacă erau făcute mai din timp, îi puteau salva viața. „Motivul pentru care el nu a cerut ajutor medicilor este că, de fiecare dată când iese în public, oamenii îl fotografiază, pun pozele pe internet și spun lucruri deloc plăcute despre el”, a precizat Block. De altfel, iubita actorului a fost cea care l-a convins să meargă la spital pentru a investiga o umflătură mare pe care acesta o avea la gât.

„Se temea de atenția pe care ar fi putut-o primi din partea publicului dacă se ducea la spital. Într-un final, iubita lui l-a convins să meargă la spital și doctorii au confirmat că este vorba despre cancer”, a precizat Roger Paul, managerul actorului. Bineînțeles că era speriat, însă încerca să vadă situația cu umor. „A făcut chimioterapie – a încercat tot ce era posibil. Însă tratamentul nu a funcționat. Dustin a încercat să rămână pozitiv, însă era speriat. Nu a vrut să moară”.

Diamond a jucat inițial rolul lui Samuel „Screech” Powers în Good Morning, Miss Bliss, sitcom-ul marca Disney Channel, care ulterior s-a transformat în „Salvați de clopoțel.”

În toamna anului trecut, o continuare a celebrului serial a debutat pe platforma de streaming Peacock. Dustin Diamond nu a fost însă inclus în distribuție, deși alți actori din echipă, precum Mario Lopez, au reluat filmările.

Citește și:
Celine Dion i-a adus un omagiu regretatului ei soț, René Angélil

Foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people