Trucul lui Kim Kardashian pentru evitarea apariției ridurilor este foarte … trist

Kim Kardashian nu face niciun compromis atunci când vine vorba despre tenul ei și vorbim bineînțeles despre proceduri cosmetice inovative, produse de îngrijire costisitoare, chiar și intervenții chirurgicale mai mult sau mai puțin obișnuite.

Trucul lui Kim Kardashian pentru evitarea apariției ridurilor este foarte … trist

Însă, potrivit spuselor lui Kim Kardashian, secretul unui ten frumos și lipsit de riduri este la îndemâna tuturor și este vorba de „a nu zâmbi”.

Starul reality tv și beauty mogul a participat la un Master Class susținut de Mario Dedivanovic și când a fost întrebată care este secretul ei pentru un ten frumos, ea a precizat că este vorba de faptul că nu zâmbește.

Deși este un truc trist, există și câteva cercetări științifice care îi sprijină afirmațiile. Un studiu recent a dezvăluit faptul că atunci când zâmbești des oamenii din jur au tendința de a te crede mai în vârstă decât ești. Cercetătorii au sugerat că acest efect vine de la faptul că ridurile din jurul gurii și cele de la ochi devin mult mai vizibile atunci când zâmbim. Rezultatele studiului au fost publicate în numărul din mai 2017 al Psychonomic Bulletin and Review Journal.

Până și soțul ei, Kanye West, este de acord cu regula „fără zâmbete”, deși motivul lui este cu totul diferit: i se pare că nu mai arată atât de cool.
„Paparazzi mă întreabă mereu de ce nu zâmbesc și eu cred că tocmai acest lucru mă face să zâmbesc pe interior”, a declarat acesta pentru Huffington Post.

Citește și:
Kim Kardashian dezvăluie detalii despre filmarea actului sexual care a făcut-o celebră

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people