Troian Bellisario și Patrick J. Adams vor deveni părinți

Troian Bellisario, actrița din serialul "Pretty Little Liars" și Patrick J. Adams, cunoscut pentru rolul lui Mike Ross, iubitul lui Meghan Markle în serialul "Suits" vor deveni părinți.

Troian Bellisario și Patrick J. Adams vor deveni părinți

Troian Bellisario și Patrick J. Adams vor deveni părinți, vestea fiind confirmată în exclusivitate pentru E!News.

Mai multe zvonuri despre o posibilă sarcină a actriței au apărut în luna mai, când paparazzi i-au fotografiat pe Troian și pe Patrick în vacanță în Mykonos. Actrița, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul „Pretty Little Liars”, a ales să își acopere corpul purtând un costum de baie întreg. Totodată, aceasta a evitat să posteze imagini care ar putea dezvălui sarcina pe social media.

Troian Bellisario și Patrick J. Adams au participat împreună tot în luna mai la nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry. Troian a ales să poarte atunci o rochie Sophia Webster.

Cei doi actori care joacă împreună și în filmul „Clara” s-au căsătorit în decembrie 2016, după o logodnă de aproape doi ani. Nunta a avut loc în California, iar de la eveniment nu au lipsit colegii lui Troian din „Pretty Little Liars”, Lucy Hale, Ashley Benson, Tyler Blackburn, Lulu Brud și Keegan Allen, precum și colegii lui Adam, Brendan Hines și Chris Pine.

Citește și:
Pretty Little Liars, unul dintre cele mai stylish seriale

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people