Tragedie la Hollywood: Actorul Anton Yelchin, ucis de propria masina

Actorul din "Star Trek", Anton Yelchin, a fost strivit de propria masina, conform declaratiilor politistilor.

Tragedie la Hollywood: Actorul Anton Yelchin,  ucis de propria masina

Actorul american in varsta de 27 de ani a fost lovit de propria masina, aceasta alunecand in parcarea actorului in Studio City, California. Masina l-a prins pe Yelchin intre cutia postala din caramida si gard.

Autopsia a aratat cauza mortii, asfixierea, iar producatorii masinii au declarat ca modelul de Jeep pe care il avea actorul a fost rechemat in service, deoarece de-a lungul timpului au fost semnalate probleme la acest model de masina aparut in 2015.

Actorul trebuia sa se intalneasca cu prietenii lui pentru o repetitie, insa, din cauza intarzierii lui, acestia au mers la el acasa si l-au gasit mort.

Anton Yelchin si-a inceput cariera cu roluri in diferite filme si seriale, printre care Judging Amy si The Practice, insa rolul lui Pavel Chekov din filmele Star Trek este cel care i-a adus celebritatea.

Actorii de la Hollywood sunt indurerati in urma acestei pierderi. Anna Kendrik, Zachary Quinto, Tom Hiddleston, Milla Jovovich sunt doar o parte din cei care si-au exprimat regretul si sprijinul pe diferite platforme precum Twitter.

Cel de-al treilea film Star Trek in care va putea fi vazut Anton Yelchin va avea premiera luna viitoare.

Text: Georgiana Livadaru
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people