Tora Vasilescu a avut Covid-19. Cum se simte acum actrița?

Actrița Tora Vasilescu a dat detalii despre cum s-a simțit după ce a fost infectată cu noul coronavirus și a povestit ce sechele mai are acum.

Tora Vasilescu a avut Covid-19. Cum se simte acum actrița?

Tora Vasilescu, una dintre cele mai populare și mai apreciate actrițe ale României, a făcut recent dezvăluiri, într-un interviu acordat publicației Formula As, despre felul în care se simte după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Aceasta a fost infectată în luna noiembrie a anului trecut, alături de soțul său. Cei doi nu au fost internați, având forme ușoare ale bolii, dar au făcut terapie cu oxigen.

„Ne-a jucat și nouă festa Covid-ul, anul trecut, în noiembrie, când m-am infectat împreună cu soțul meu, și sistemul imunitar este puțin compromis. Nu știu cum l-am luat. Mâncarea noastră este în proporție foarte mare rodul propriei grădini, iar anul acesta am adăugat în dietă și cure de vitamine, vaccinuri naturale. Iar anul trecut, aproape că nu am ieșit din curte. Nu mi-a fost foarte greu.”, a povestit Tora Vasilescu despre experiența prin care a trecut.

De asemenea, aceasta a mai povestit și că felul în care a ales să locuiască, în afara Bucureștiului, într-o casă cu curte, a ajutat-o să nu resimtă atât de puternic efectele carantinării.

„Eu mi-am pregătit din timp bătrânețea, locuiesc în Buftea, la casă, și am o curte mare, care poate să suplinească o plimbare în toată regulă. Primăvara și vara a fost chiar ușor, toată atenția mi-a fost concentrată pe plante, pe muncă în solare”, a mai povestit Tora Vasilescu, acum în vârstă de 69 de ani.

Actrița este cunoscută pentru rolurile din pelicule precum Probă de microfon, De ce trag clopotele, Mitică?, Cuibul de viespi, Șobolanii roșii, Cel mai iubit dintre pământeni, Occident, Croaziera, dar și pentru rolurile din proiecte de televiziune și în piese de teatru. Tora Vasilescu a primit și Ordinul național „Serviciul Credincios”, în grad de Cavaler, „pentru realizări artistice remarcabile și pentru promovarea culturii, de Ziua Națională a României”.

Citește și:
Ce spune Teo Trandafir despre vaccinul anti-COVID: „O să declanșez o mică isterie, dar..'

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people