Top cele mai bogate vedete sub 30 de ani!

Sunt  faimosi, sunt tineri si au reusit sa incaseze venituri considerabile in ultimul an.

Top cele mai bogate vedete sub 30 de ani!

Iata care sunt vedetele clasate pe primele zece pozitii din topul celor mai bogate celebritati sub 30 de ani, creat de Forbes:

1. Justin Bieber

Desi are doar 20 de ani si o reputatie nu tocmai fara de pata, interpretul canadian se claseaza in acest an pe locul intai in topul celor mai bogate persoane pana in 30 de ani. In ultimele 12 luni, Justin a reusit sa castige 80 de milioane de dolari, fiind si o prezenta foarte populara pe retelele sociale.

2. One Direction

Cei cinci membri ai trupei britanice One Direction' au dobandit castiguri financiare de 75 de milioane de dolari, in ultimul an, datorita albumului Midnight Memories'. Tinerii, care au in medie 21 de ani, au format grupul in 2010, dupa ce au participat la auditiile pentru X Factor'.

3. Taylor Swift

Tanara de 24 de ani din Statele Unite a reusit sa adune stadioane intregi datorita abilitatii de a-si transforma dezamagirile in dragoste in piese, dupa cum a marturisit chiar ea. Acest lucru a reusit sa ii aduca in ultimele 12 luni 64 de milioane de dolari, plasand-o pe locul trei in acest top, fiind si cel mai sus clasata femeie al acestuia.

4. Bruno Mars

Bruno Mars a reusit sa ajunga in topul celor mai bogate celebritati sub 30 de ani, datorita concertelor sustinute in cadrul turneului de promovare a albumului Unorthodox Jukebox', 118 la numar. De asemenea, tanarul de 29 de ani a sustinut un recital impreuna cu Red hot Chili Peppers, in pauza de Super Bowl. Anul acesta i-a adus in cont lui Bruno un castig de 60 de milioane de dolari.

5. Rihanna

Nativa din Barbados a reusit, la cei 26 de ani ai sai, sa ajunga unul dintre cele mai faimoase staruri, cu numeroase hituri, colaborari, fiind si una dintre cele mai puternice prezente din social media. In ultimul an, Rihanna a dobandit venituri de 48 de milioane de dolari.

6. Miley Cyrus

Desi a lipsit timp de 4 ani din acest top, Miley Cyrus a reusit sa concentreze atentia publicului asupra sa in ultimii ani. Acest lucru se datoreaza pieselor, videoclipurilor si aparitiilor sale controversate, toate acestea reusind sa sporeasca vanzarile pentru cel mai nou album al sau Bangerz', aducandu-i un castig de 36 de milioane de dolari, la doar 21 de ani.

7. Jennifer Lawrence

Protagonista celei mai populare serii de filme de actiune pentru tineri – The Hunger Games', Jennifer Lawrence a reusit, la doar 23 de ani, sa obtina trei nominalizari la Premiile Oscar, castigand unul dintre acestea. Astfel, Jennifer a reusit sa se transforme in una dintre cele mai puternice actrite de la Hollywood, cu incasari de 34 de milioane de dolari in ultimul an.

8. Lady Gaga

Desi in ultimul an Lady Gaga nu a reusit sa inregistreze succesul anilor precedenti, datorita ultimului sau album Artpop' si a unei traume la sold, ce a obligat-o sa anuleze unele concerte, aceasta a avut parte de venituri considerabile. Gaga, una dintre cele mai influente staruri pop ale prezentului a castigat 33 de milioane de dolari in 2014.

9. Avicii

Sigur ai auzit melodia Wake me up' de nenumarate ori in ultimul an. Aceasta a reusit sa il plaseze in topul celor mai bine plasate celebritati sub 30 de ani, pe cel care a lansat-o, DJ-ul suedez, Avicii. La doar 24 de ani, Tim Bergling, pe numele sau adevarat, incaseaza sume de sase cifre de fiecare data cand mixeaza, ceea ce a facut de cel putin 80 de ori in ultimul an. Succesele inregistrate in ultimele luni i-au adus lui Avicii un castig de 28 de milioane de dolari.

10. Skrillex

Skrillex este unul dintre cei mai populari reprezentanti ai muzicii electronice, fiind cunoscut pentru popularizarea stilului dubstep. Nativul din California a reusit sa castige trei Premii Grammy anul trecut si a inregistrat castiguri substantiale de 18 milioane de dolari.

Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people