Tom Hiddleston face declaratii sincere despre relatia lui cu Taylor Swift

Tom Hiddleston face declaratii sincere despre relatia lui cu Taylor Swift, vorbind pentru prima oara despre acest subiect de la despartire.

Tom Hiddleston face declaratii sincere despre relatia lui cu Taylor Swift

Castigatorul unui Glob de Aur vorbeste pe scurt despre relatia temporara cu pop starul american Taylor Swift, pentru prima oara de la despartire din septembrie 2016. Tom Hiddleston face declaratii sincere despre relatia lui cu Taylor Swift intr-un articol din GQ.

Tom a spusca Taylor este o femeie minunata, ca este foarte generoasa si ca a petrecut alaturi de ea clipe foarte frumoase. Acesta a mai spus ca, in ciuda zvonurilor, relatia lui cu Taylor Swift a fost una cat se poate de reala.


Acesta mai povesteste de intamplarea de pe 4 iulie, cand a fost fotografiat alaturi de Taylor intr-un tricou pe care scria I love T.S.'. Intamplarea a declansat curiozitatea presei, aparand astfel o serie de speculatii pe aceasta tema.

Adevarul a fost, spune el, ca in ziua aceea a avut un accident pe plaja, s-a ranit si avand nevoie de un tricou nou, i-a cerut unui prieten de al lui Taylor ceva de schimb, si s-a intamplat ca acesta sa aiba un tricou cu acest mesaj.

Citeste si:
Taylor Swift si singurul concert pe care il va sustine in 2017

Hiddleston mai spune ca aceasta relatie, desi a fost scurta, a avut rolul de a-l invata multe lucruri. A invatat sa iubeasca mai mult, sa riste mai mult, sa fie mai curajos si sa isi exprime intotdeauna sentimentele.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people