Tom Hardy face dezvăluiri despre prietenia specială cu Prințul Harry

Când Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit anul acesta, în luna mai, fanii s-au așteptat să vadă printre invitați celebrități precum soții Beckham sau George Clooney, dar Tom Hardy a fost o apariție neașteptată.

Tom Hardy face dezvăluiri despre prietenia specială cu Prințul Harry

Actorul Tom Hardy a mai fost văzut alături de Prințul Harry în trecut, iar când a fost întrebat cum de a primit o invitație la nunta regală, Tom Hardy a răspuns „Este secret'. Până la finalul interviului acordat revistei Esquire, Hardy a continuat prin a spune că „Harry este o legendă'.

Tom Hardy a participat la nunta regală după încheierea filmărilor la pelicula, „Fonzo', în care îl interpretează pe Al Capone. Deși programul a fost destul de aglomerat, filmările având loc în New Orleans, 19 ore pe zi timp de șase săptămâni, Hardy a ajuns la nunta Prințului Harry alături de soția lui, Charlotte Riley.

Nu se știe încă unde s-au întâlnit prima dată Prințul Harry și Tom sau de când sunt prieteni, dar actorul a devenit ambasador al Prince Trust, organizația de caritate a Prințului Charles pentru tinerii dezavantajați, în 2010. În septembrie 2017, a co-sponsorizat o campanie alături de organizație, numită „Youth Can Do It', care a ajutat la construirea și întărirea încrederii în sine a tinerilor. „Prince Trust este o organizație de caritate care mi-a fost întotdeauna apropiată', le-a spus Tom celor de la Mirror.

Prințul Harry și Tom Hardy au fost văzuți împreună la meciul de polo organizat de Audi în Parcul Coworth, în Londra, atât în 2014, cât și în 2016. De asemenea, cei doi s-au întâlnit anul trecut la premiera filmului „Dunkirk', în Londra.

Așteptăm cu nerăbdare următoarele apariții și evoluția prieteniei dintre Tom și Harry.

Citește și:
Prințul Harry încalcă două tradiții regale purtând verigheta

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people