Tom Hanks i-a făcut o surpriză unui copil hărțuit de colegi pentru că îl cheamă Corona

Tom Hanks i-a făcut o mare surpriză unui băiețel de 8 ani, care este hărțuit constant de colegi din cauza faptului că îl cheamă Corona.

Tom Hanks i-a făcut o surpriză unui copil hărțuit de colegi pentru că îl cheamă Corona

Totul a început atunci când băiatul care se numește Corona De Vries a trimis o scrisoare adresată lui Tom Hanks și soției sale, Rita Wilson, după ce aceștia au fost diagnosticați cu virusul Covid-19.

„Am auzit la știri că tu și cu soția ta ați luat Coronoavirus”, a scris Corona, conform știrilor de la Channel 7. „Sunteți bine? Eu îmi iubesc numele ,dar la scoală lumea mă strigă acum Coronavirus. Mă face să mă simt foarte trist și supărat atunci când oamenii mă strigă așa”. Tom Hanks a citit scrisoarea și i-a răspuns băiatului, cu un cadou special.

„Scrisoarea ta ne-a făcut pe mine și pe soția mea să ne simțim minunat”, a scris Tom. „Multumesc că ești așa un prieten bun. Prietenii își fac prietenii să se simtă mai bine atunci când aceștia sunt la pământ. Te-am văzut la televizor chiar dacă deja eram sănătos și înapoi în America. Chiar dacă nu mai eram bolnav, scrisoarea ta tot m-a făcut să mă simt mai bine”.

Drept multumire pentru scrisoare, Tom i-a făcut cadou micuțului Corona De Vries o mașină nouă de scris, gest pe care l-a împărtășit printr-o postare pe Instagram.

„Hey prieteni. Vești bune: După o săptămână de la diagnosticarea pozitivă cu coronavirus și de stat în autoizolare, simptomele au rămas cam la fel. Fără febră, dar cu restul. Strângerea rufelor și spălarea vaselor ne trimit la un pui de somn pe canapea. Vești proaste: Soția mea @ritawilson a câștigat 6 mâini consecutive de Gin Rummy și mă conduce cu 201 de puncte”, a împărtășit Tom. „Am învățat să nu mai ung pâinea cu un strat așa de gros de Vegemite. Am călătorit aici cu o mașină de scris, una pe care o adoram. Cu toții suntem în asta împreună. Hai să aplatizăm curba. Hanx”.

Mai târziu, Tom i-a trimis și o scrisoare personală tânărului Corona. „Ştii, e prima dată când aud că o persoană se numeşte corona – ca şi cercul ce înconjoară soarele. Cred că maşina asta de scris o să îţi prindă bine. Întreabă-i pe cei din jur cum funcţionează şi foloseşte-o ca să-mi trimiţi o scrisoare. P.S. Ai un prieten în persoana mea!”, i-a transmis actorul.

Citește și:
Rita Wilson dezvăluie cum ea și Tom Hanks s-au infectat cu coronavirus

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people