Toate privirile pe Jennifer Lopez. Care este noul motiv?

Jennifer Lopez e pe val nu numai în viața sentimentală, ci și când vine vorba de alegerile vestimentare.

Toate privirile pe Jennifer Lopez. Care este noul motiv?

Jennifer Lopez a participat sâmbătă la un eveniment exclusivist Dolce & Gabbana în Veneția, și toate privirile au fost ațintite asupra ei. Vedeta de 52 de ani a purtat un ansamblu cu imprimeuri florale, completat cu o pelerină albastră, somptuos brodată, și o coroniță meticulos decorată.

Jennifer Lopez a documentat ținuta din toate unghiurile printr-o serie de postări pe Instagram, neuitând să crediteze și munca stiliștilor de hair și make-up Chris Appleton și Mary Phillips. „That runway show glow @DolceGabbana @JLoBeauty”, a scris ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Pe lângă apariția spectaculoasă, a existat un detaliu care a atras atenția, și anume eticheta cu prețul care încă mai era atașată de pelerină.

Petrecerea care a urmat face parte dintr-un eveniment de trei zile, în cadrul Festivalului de Film de la Veneția. Potrivit Hollywood Life, Jennifer l-a avut ca însoțitor pe managerul ei de cursă lungă, Benny Medina.

Ben Affleck nu părea să fie prezent, deși a fost fotografiat la aeroport înainte de zborul privat al divei către Italia, la sfârșitul săptămânii trecute.

Fanii celor doi sunt însă convinși că Bennifer 2.0 e aici să reziste de data aceasta – sunt inseparabili de când s-au întors unul la celălalt acum aproximativ 4 luni. Mai mult, cei doi par să petreacă din ce în ce mai mult timp și cu copiii, mergând frecvent în familie la cină – ba chiar se zvonește că Jennifer le-ar fi făcut cadou fiicelor lui Ben din căsătoria anterioară cu Garner mai multe bijuterii.

Legat de despărțirea bruscă dintre el și Jennifer Lopez, Alex Rodriguez a făcut niște declarații diplomate: „Au fost cinci ani în care am avut o viață și un parteneriat incredibile și atât eu cât și fiicele mele am învățat atât de multe”, a declarat el într-un interviu acordat Entertainment Tonight. „Chiar suntem recunoscători pentru ultimii cinci ani, acum se pune problema cum facem ca următorii cinci ani să fie mai buni datorită lecțiilor pe care le-am învățat. Sunt recunoscător pentru locul unde mă aflu acum și chiar aștept cu nerăbdare să văd ce îmi rezervă viitorul. Cel mai mult abia aștept să văd cum cresc fetele mele.”

Citește și:
Imaginile momentului! Ben Affleck, fotografiat în timp ce caută inel de logodnă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people