Timothée Chalamet, surprins în ipostaze romantice alături de o celebră actriță

După despărțirea de Lily-Rose Depp, actorul Timothée Chalamet a fost surprins în ipostaze romantice în compania unei femei misterioase.

Timothée Chalamet, surprins în ipostaze romantice alături de o celebră actriță

Timothée Chalamet a fost surprins recent de paparazzi în compania unei femei extrem de misterioase într-o vacanță în Mexic alături de mai mulți prieteni. Însă nu acest lucru a atras atenția, ci faptul că Timothée și respectiva femeie se sărutau, speculându-se imediat că ei ar forma un cuplu.

Și cum foarte mulți s-au întrebat cine este cea cu care actorul Timothée Chalamet a fost văzut, ei bine, este vorba despre actrița Eiza González. În fotografiile surprinse de paparazzi, cei doi se simt bine împreună și chiar se sărută, semn că am putea spune că ei formează un cuplu. Eiza González va apărea în filmul I Care a Lot, care va avea premiera anul acesta.

Aceste fotografii apar la scurt după ce actorul Timothée Chalamet, în vârstă de 24 de ani, s-a despărțit în luna aprilie de Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp. Ei erau împreună de aproximativ un an. Speculații privind o posibilă relație între cei doi au apărut încă din octombrie 2018, după ce au lucrat împreună pentru filmul The King. Ei au fost surprinși plimbându-se și păreau destul de apropiați. Timothée Chalamet a confirmat că este singur în cadrul unui interviu pentru British Vogue în luna mai. 

În septembrie 2019, Timothée Chalamet și Lily-Rose Depp au fost văzuți pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția, unde au arătat impecabil. 

Citește și:
Charlize Theron neagă că ar fi fost logodită cu Sean Penn

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people