Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, își critică fiica pentru comportamentul față de Regină

Thomas Markle continuă să facă acuzații destul de grave la adresa fiicei sale.

Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, își critică fiica pentru comportamentul față de Regină

Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, este foarte supărat pe fiica lui pentru modul în care aceasta se comportă cu Regina Elisabeta a II-a și întreaga familie regală britanică, însă nu este surprins de comportamentul lui Meghan Markle. Mai mult decât atât, el spune că așa se comportă în mod normal fiica sa.

Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, a vorbit cu reporterii care l-au abordat zilele trecute în fața locuinței sale din Rosarito, Mexic, el fiind întrebat ce părere are despre cele mai recente declarații ale fiicei sale și dacă el crede că ea și Prințul Harry ar trebui să poartă folosi termenul royal ca parte a brand-ului lor.

Bineînțeles, Thomas Markle a profitat de ocazie pentru a-și critica fiica, spunând că „ea și Prințul Harry nu au dreptul de a vorbi cu Regina în modul în care au făcut-o”. El se referă bineînțeles la declarația recentă a Ducilor de Sussex cu privire la faptul că „Regina nu deține cuvântul royal”, după aceasta a anunțat că le interzice folosirea brand-ului Sussex Royal după data de 31 martie, când cei doi se vor separa de familia regală britanică.

Tatăl lui Meghan a mai precizat că fiica lui „nu are pic de respect față de poporul britanic. Fiica mea m-a abandonat cu o zi înainte de a se căsători, a abandonat familia mea, a abandonat familia Doriei (mama lui Meghan Markle – n.red.), a abandonat orice familie și acum abandonează familia britanică”.

Recent, invitat în emisiunea Good Morning Britain, Thomas a dezvăluit faptul că el acordă atât de multe interviuri deoarece își dorește cu disperare să vorbească cu fiica sa, Meghan Markle și soțul ei. „Pentru mine nu există nici o modalitate de a intra în contact cu ei. Cel mult voi da un interviu și voi aștepta 30 de zile pentru un răspuns înapoi. Dacă nu voi primi unul, atunci voi da un alt interviu. Este tot ceea ce pot să fac.”

Thomas a spus că a mai încercat să vorbească cu fiica sa cu ajutorul mamei lui Meghan, Doria Ragland: „Am vorbit și am trimis scrisori către Doria, pentru a le da lui Meghan, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Așa că, sunt la mila lor. Dacă ei nu vor să vorbească cu mine, sunt sigur că nu va fi o problemă. Ei mă pot găsi foarte ușor.”

Citește și:
Cum încearcă Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, să îi atragă atenția fiicei sale

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people