Thomas Markle speră să se împace cu fiica lui, Meghan Markle, înainte de sărbători

Tatăl Ducesei de Sussex, Thomas Markle, își dorește să-și rezolve neînțelegerile cu fiica lui înainte de sărbători.

Thomas Markle speră să se împace cu fiica lui, Meghan Markle, înainte de sărbători

Thomas Markle, în vârstă de 74 de ani, a apărut luni la Good Morning Britain, unde a spus că speră să se împace cu fiica lui în următoarele săptămâni. Thomas, care nu a mai vorbit cu fiica sa înainte de nunta regală, a declarat că îi scrie în fiecare zi, trimițând chiar și scrisori la Palatul Kensington, la care nu primește însă, niciun răspuns.

„Meghan a fost dintotdeauna o persoană autoritară, iar acest lucru face parte din natura ei, dar niciodată nu a fost nepoliticoasă. Am fost lăsat pe dinafară. Nu sunt sigur din ce cauză se întâmplă asta. Îmi iubesc fiica foarte mult. Îmi doresc să mă caute, să-mi scrie un mesaj, orice. Trebuie să existe un loc și pentru mine. Sunt tatăl ei”, a declarat Thomas.

La un moment dat în timpul interviului, Thomas s-a uitat direct în cameră pentru a-i transmite un mesaj Ducesei de Sussex, care în prezent, așteaptă un copil împreună cu Prințul Harry. „Te iubesc foarte mult. Mi-ar plăcea să știu ce faci. Orice neînțelegeri am fi avut, sper că le putem rezolva. Suntem o familie.”

Thomas a continuat prin a spune că ar fi recunoscător Reginei Elisabeta a II-a dacă ar putea să-l ajute să reia legătura cu Meghan. „Mă gândesc că ar vrea să rezolve orice fel de probleme de familie. Toate familiile, regale sau nu, trebuie să fie împreună, mai ales în perioada sărbătorilor.”

Interviul a avut loc la doar câteva zile după ce familia regală britanică a dezvăluit felicitarea de Crăciun în a cărei fotografie apar Prințul Harry și Meghan Markle în seara recepției nunții din luna mai, privind artificiile. Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan, a ținut să critice imaginea, afirmând că poziția Ducelui și Ducesei de Sussex semnifică „întoarcerea spatelui familiilor Ragland și Markle.”

Citește și:
Reacția adorabilă pe care a avut-o o fetiță la întâlnirea cu Ducesa de Cambridge

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people