Taylor Swift va primi premiul… Taylor Swift!

Taylor Swift va fi onorata cu un premiu creat special, care ii poarta numele. Bineinteles, ea va fi prima persoana care il va primi!

Taylor Swift va primi premiul… Taylor Swift!

Cantareata in varsta de 26 de ani, care ne place atat de mult, va primi premiul „Taylor Swift' in cadrul ceremoniei BMI Pop Awards, care va avea loc pe data de 10 mai in Beverly Hills.

Taylor Swift a transformat cultura pop prin melodiile sale, prin arta si spiritul sau neimblanzit', a spus vicepresedintele PR al BMI, Barbara Cane.

Tot ea a continuat: „A avut un mare impact, nu numai din punct de vedere muzical, dar prin convingerile personale si prin angajamentul de a crea un standard care valorifica si respecta muzica pentru toti. Am simtit ca este timpul sa o onoram pe Taylor cu un premiu care este la fel de unic si special ca si ea.'

BMI a mai acordat doar o singura distinctie similara, lui Michael Jackson, in anul 1990.

Cu 10 premii Grammy la activ si fiind si cea mai tanara persoana care a primit vreodata acest trofeu pentru cel mai bun album al anului, Taylor Swift este si singura femeie care a reusit sa obtina acest premiu de doua ori. Swift este singura artista, dupa Beatles, care a ramas pe locul 1 in topuri vreme de mai mult de sase saptamani, cu trei albume consecutive. Este si singura artista care a ajuns sa obtina de trei ori la rand suma de 1 milion de dolari din vanzari, in prima saptamana de la lansarea unui album. Pana acum, Swift a mai primit 37 de premii BMI.

Ceremonia de decernare va avea loc pe 10 mai in Beverly Hills.

Foto: a katz / Shutterstock.com

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people