Taylor Swift a fost desemnată cel mai bine plătită celebritate a anului 2019

Taylor Swift se află pe primul loc în topul celor mai bine plătite celebrități ale acestui an, cu câștiguri considerabile în muzică, divertisment și sport.

Taylor Swift a fost desemnată cel mai bine plătită celebritate a anului 2019

În topul realizat de Forbes, Celebrity 100 List, Taylor Swift a fost desemnată cel mai bine plătită celebritate a anului 2019, cu un venit estimat la 185 de milioane de dolari câștigați în decursul anului trecut. Deși artista în vârstă de 29 de ani a mai fost clasată pe primul loc în acest top, de data aceasta a reușit să doboare și un record personal, cu cea mai mare sumă încasată până acum.

O parte considerabilă din total este reprezentată de achiziționarea de drepturi exclusive de către Netflix a Reputation Stadium Tour anul trecut, pentru un concert special live în Ajunul Anului Nou, precum și semnarea contractului cu Republic Records al Universal Music Group, după ce a părăsit Big Machine Label Group. Mai multe surse au dezvăluit că noua înțelegere ar valora chiar 200 de milioane de dolari.

Taylor Swift a întrecut-o pe Kylie Jenner, care a reușit să strângă 170 de milioane de dolari, aceasta clasându-se pe locul al doilea. Kanye West se regăsește pe locul al treilea cu 150 de milioane de dolari, deținând 100% din imperiul Yeezy. Printre celebritățile din topul realizat de Forbes se numără și Ed Sheeran, ajungând pe locul al cincilea cu 110 milioane de dolari, urmat de Dr. Phil, pe locul al nouălea, cu 95 de milioane de dolari.

Taylor a fost recent în centrul atenției după ce l-a acuzat pe managerul Scooter Braun că ar fi avut un comportament nepotrivit față de ea, hărțuind-o verbal mai mulți ani la rând, pretinzând și că fondatorul Big Machine, Scott Borchetta, nu i-a oferit oportunitatea de a-și cumpăra înregistrările înainte să-i vândă compania lui Braun, la începutul acestei luni.

„Din fericire, acum am semnat cu o casă de discuri care crede că ar trebui să dețin orice creez. Din fericire, mi-am lăsat trecutul în mâinile lui Scott, dar nu și viitorul. Și din fericire, tinerii artiști sau copii care visează la cariere muzicale vor citi acest mesaj și vor învăța cum să se protejeze mai bine într-o negociere. Meritați să dețineți arta pe care o faceți”, a scris Taylor într-un mesaj postat pe Twitter.

Citește și:
Kylie Jenner vs. Rihanna – două vedete, o singură ținută foarte sexy

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people