Tatăl Rihannei dezvăluie că a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus

Tatăl Rihannei, Ronald Fenty, se află în Barbados și a fost confirmat cu Covid-19.

Tatăl Rihannei dezvăluie că a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus

Ronald Fenty a mărturisit că a crezut că o să moară din cauza infectării cu coronavirus, iar Rihanna a avut grijă să-l verifice și să se asigure că are toate condițiile necesare pentru combaterea virusului.

Rihanna și tatăl ei nu au avut dintotdeauna o relație perfectă, dar cântăreața a pus pe prim-plan sănătatea atunci când a aflat că el a contractat virusul. El se află în momentul acesta în țara lor natală, la reședința sa, urmând o perioadă de 14 zile de carantină la centrul medical Paragon Isolation Center, unde acesta a fost tratat. Odată cu întoarcerea sa acasă, acesta a discutat cu cei de la The Sun. Ronald încă se adresează fiicei sale după numele ei și a mărturisit publicației că „Fiica mea, Robyn, m-a verificat zilnic.”

„Sincer să fiu, am crezut că voi muri. Trebuie să spun însă că te iubesc foarte mult, Robyn”, le-a spus el celor de la The Sun, stând în dreptul porții sale. „Ea a facut atâtea lucruri pentru mine și pentru asta îi sunt recunoscător.” Cântăreața i-a și cumpărat tatălui ei un ventilator și i l-a trimis în Barbados, dar acesta nu a avut nevoie căci febra a fost simptomul principal. Prețul unui ventilator de spital se află intre 25.000 și 50.000 de dolari. Pe 23 martie 2020, prim-ministrul Mia Mottley a anunțat că Rihanna a donat țării natale ventilatoare în valoare de 700.000 de dolari.

„Aveam senzația de febră în interiorul nasului. Am avut febră foarte mare. M-am temut pentru ce era mai rău. Am crezut că o să mor”, a mărturisit acesta. Ronald a mai spus și că fiica sa, Rihanna, i-a procurat tot ce și-ar fi putut dori și acesta se află acum în casa cumpărată de ea pentru a se recupera în urma infectării cu coronavirus. Ronald a fost unul dintre puținii pacienți cu Covid-19 din Barbabos. În Insulele din Caraibe au avut loc trei decese din cauza virusului.

Ronald a cerut guvernului local să declare stare de urgență și i-a rugat pe cetățeni să se autoizoleze acasă. „Îmi doresc ca toată lumea să stea acasă. Această situație este foarte serioasă. Mai serioasă decât realizăm. Vă rog să stați acasă”, a spus el.

Rihanna nu a fost generoasă doar cu tatăl său, pe 23 martie aceasta a donat 5 milioane de dolari unor organizații prin intermediul fundației sale caritabile, Clara Lionel Foundation. Aceasta spune că donațile au ca scop „aprovizionarea comunităților cu resurse limitate, asigurându-se toate condițiile necesare pentru a putea face față epidemiei, medicamente, echipamente, dar și acces la mâncare în diverse țări și regiuni.” Printre țările care au beneficiat de donații se află și țara sa natală, Barbados.

Pe 31 martie fundația sa, Clara Lionel Foundation, a donat un milion de dolari efoturilor pentru combaterea coronavirusului. Rapperul și omul de afaceri Jay-Z s-a alăturat în efortul acesta, alocând aceeași sumă prin intermediul fundației sale, Shawn Carter Foundation. Totalul de 2 milioane de dolari va fi folosit pentru a ajuta muncitorii fără contracte, copiii celor care lucrează în prima linie, persoanele închise, bătrânii, dar și cei fără adapost din New York și Los Angeles.

Pe 9 aprilie, fundația CLF a mai donat 2.1 milioane de dolari fondului strâns de către primarul din Los Angeles, pentru a lupta împotriva violenței domestice, care din păcate a crescut în urma izolării la domiciliu. Prin urmare, putem spune că Rihanna este un exemplu de urmat și de admirat.

Citește și:
Fiul Annei Wintour prezintă simptome ale infectării cu coronavirus

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people