Tatăl lui Meghan Markle vrea o ultimă șansă ca să se împace cu fiica lui

Nicio zi fără un alt conflict care îl are în prim-plan pe tatăl lui Meghan Markle, Thomas. După luni întregi de scandaluri și interviuri date presei, doar pentru a pune într-o lumină proastă familia fiicei sale, Thomas are de gând să se poarte mult mai frumos.

Tatăl lui Meghan Markle vrea o ultimă șansă ca să se împace cu fiica lui

Conform celor de la The Daily Mail, Thomas Markle speră să fie iertat și să reia legătura cu Prințul Harry și Meghan în timpul călătoriei pe care cei doi o au plănuită în Statele Unite, în 2019. Se pare că Thomas vrea să-și petreacă ultimii ani fericiți, alături de fiica sa și soțul acesteia.

Un prieten de-al lui Thomas Markle a declarat faptul că: El vrea să-și îmbrățișeze fiica și să-i spună cât de mândru este de ea și cât de mult o iubește.'

Sună foarte frumos, aproape imposibil de crezut, dar istoria ne-a demonstrat că interviurile pe care le-a dat până acum Thomas Markle nu au pus-o într-o lumină bună nici pe Meghan, dar nici pe ceilalți membri ai familiei regale.

„Urăște faptul că lumea îl percepe drept o persoană care stă în calea fericirii fiicei sale,' a mai spus sursa. „Pe el îl interesează doar să știe Meghan cât de mult ține la ea și să refacă legătura dintre ei.'

În ceea ce privește ultimul scandal în care a fost implicat, Thomas Markle a recunoscut faptul că a înscenat întreaga poveste cu pozele făcute de paparazzi, iar apoi l-a mințit pe Prințul Harry. În interviurile pe care le-a dat, el a spus faptul că Meghan este „speriată' de noua ei viață, ba chiar i-a comparat noua familie cu o sectă și a acuzat-o că nu dorește să vorbească cu el.

Este foarte posibil să fim martorii unei împăcări memorabile dintre Meghan Markle și tatăl său, lucru care ar fi benefic pentru amândoi!

Citește și:
Mama lui Meghan Markle speră să pună capăt conflictului dintre familia regală și tatăl Ducesei

Text: Iulia Braslasu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people