Tatăl lui Meghan Markle o acuză pe aceasta că a întrerupt orice legătură cu el

Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, o acuză pe fiica lui și pe familia regală că au întrerupt orice legătură de comunicare cu el, într-un interviu pentru The Mail on Sunday.

Tatăl lui Meghan Markle o acuză pe aceasta că a întrerupt orice legătură cu el

„Mă simt rănit că a întrerupt orice legătură cu mine. Aveam un număr de telefon al asistenților ei personali de la Palat, dar, după ce am spus câteva lucruri critice despre modul în care familia regală a schimbat-o pe Meghan, au rupt legăturile cu mine', le-a spus Thomas Markle celor de la The Mail on Sunday.

El a adăugat că numărul pe care obișnuia să o sune pe Ducesa de Sussex a fost „deconectat' și că și-ar dori să-i trimită fiicei lui o felicitare de ziua ei, dar se îndoiește că ar ajunge la ea. „M-am gândit să trimit felicitarea prin Priority Mail Express, dar probabil că Palatul ar lăsa-o trei zile în apă să se asigure că nu explodează'.

În luna mai a acestui an, cu o săptămână înainte de nunta regală a lui Meghan cu Prințul Harry, presa scria că Thomas ar fi suferit un stop cardiac și va fi operat. În timp ce cu toții ne întrebam dacă o va conduce sau nu pe fiica lui la altar, Thomas a declarat că problemele lui la inimă au revenit, deci nu va participa la nuntă. Prin urmare, Prințul Charles a fost cel care a condus-o pe Meghan la altar.

De asemenea, Thomas Markle este îngrijorat că nu i se va permite să-și viziteze viitorii nepoți. „Ce mă întristează este că, anul viitor, probabil, Meghan și Harry vor avea un copil, iar eu voi deveni bunic. Din moment ce noi nu vorbim, nu-mi voi vedea nepotul. Cât de tragic este acest lucru – să privezi un copil de bunicul lui pentru că am spus câteva lucruri critice la adresa familiei regale?”.

Thomas a continuat prin a spune că a ajuns la o limită cu fiica lui și familia regală. „Ei vor să nu spun nimic, vor doar să dispar. Dar nu voi face asta. Refuz să nu spun nimic. Ce mă deranjează este superioritatea lui Meghan. Ea nu ar fi ajuns aici fără mine. Eu am făcut-o ducesa care este astăzi. Am primit vreo apreciere pentru tot ce am făcut? Niște mulțumiri? Nici măcar nu vorbește cu mine acum”.

Cu toate acestea, Thomas a susținut că fiica lui este totul pentru el. „O iubesc și o voi iubi mereu”, a afirmat în interviu.

Citește și:
„Zâmbetul lui Meghan este fals!' Tatăl lui Meghan Markle face declarații surprinzătoare

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people