Tatăl lui Adele a murit, înainte ca cei doi să apuce să se împace

Tatăl celebrei cântărețe britanice Adele a murit, la 57 de ani.

Tatăl lui Adele a murit, înainte ca cei doi să apuce să se împace

Tatăl lui Adele a murit la vârsta de 57 de ani, în urma unei lungi bătălii cu cancerul intestinal.

Mark Evans nu mai vorbise cu fiica sa de ani de zile. Relația cu ea a rămas „amară până la capăt”, potrivit unor surse The Sun, în ciuda încercărilor sale de „a îndrepta lucrurile”.

El și fiica lui s-au certat iremediabil în 2011 când Evans, care le-a părăsit pe Adele și pe mama ei, Penny, când cântăreața avea numai trei ani, a susținut într-un interviu că problemele fiicei sale legate de abandon o fac să caute dragoste.

Într-un interviu din 2013, când a anunțat că are cancer, Evans a spus și că își dorește fiica înapoi. Aparent, regreta felul în care a tratat-o în adolescență și era profund rușinat de alcoolismul care a distrus relația cu familia sa.

Deși el și Adele au petrecut timp împreună când aceasta era copil și au ținut mult unul la celălalt, moartea bunicului ei, în 1999, l-a transformat pe Evans într-un alcoolic pe care nimeni nu se mai putea baza.

În 2019, presa a raportat că Evans câștiga doar 50 de lire sterline pe zi, ca agent de livrare pentru un serviciu de curierat. Evans, care locuia într-o mică casă închiriată din Bridgend, Țara Galilor de Sud, își dorea, potrivit prietenilor, să fie măcar un bunic bun pentru nepoții săi.

„Nu are o viață cu adevărat, ci doar există. El a fost instalator, dar a trecut la condus acum câteva luni,” au spus aceștia într-un articol de la vremea respectivă.

Adele a primit vestea decesului tatălui ei la doar câteva zile după ce a împărtășit cu fanii niște fotografii cu totul speciale de la a 33-a aniversare a sa, pe care și-a petrecut-o într-o destinație exotică.

Artista nu a făcut vreo declarație oficială legat de tatăl ei.

Citește și:

Ce a motivat-o, de fapt, pe Adele să slăbească

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people