Tatăl Laurei Cosoi a decedat din cauza infecției cu noul coronavirus

Tatăl Laurei Cosoi suferea de diabet zaharat, iar infecția cu noul coronavirus i-a fost fatală.

Tatăl Laurei Cosoi a decedat din cauza infecției cu noul coronavirus

Tatăl Laurei Cosoi, Marius Cosoi, a murit după ce a contractat noul coronavirus. În ciuda tuturor eforturilor depuse de către medici, bărbatul s-a stins din viață. Se pare că Marius Cosoi se confrunta și cu alte probleme de sănătate, suferind de ceva timp de diabet zaharat.

Marius Cosoi a fost profesor de educaţie fizică la Colegiul Naţional din Iași şi antrenor de handbal şi baschet.  Moartea sa i-a îndurerat pe apropiații săi, unul dintre cele mai emoționante mesaje venind din partea lui Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble.

„Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viață după ce a fost infectat cu coronavirus.

Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A. Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a „Daciadei”, cum se numea întrecerea școlară înainte de ’90.

Din acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenți ai lui Poli Iași. Era și acum profesor de sport la Colegiul Național. Feciorul meu și colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut șansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să învețe copiii să iubească mișcarea și jocurile sportive.

Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Caba, potrivit bzi.ro.

Laura Cosoi declara despre tatăl său că duce o viață liniștită și că este pasionat de grădinărit.

„Tatăl meu este profesor de sport, un om normal, cu o viață firească, președintele clubului de baschet feminin Național Iași. Îi place grădinăritul, are grijă de puii din curte, în fiecare toamnă face vin, iarna merge la munte, în vacanță, vara la mare și în general, duce o viață liniștită”, scria Laura despre tatăl ei, potrivit site-ul Cancan.

Citește și:
Adrian Sînă a fost depistat cu coronavirus. Cum se simte acum artistul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people