Suma fabuloasă pe care Prințul Harry și Meghan Markle o primesc pentru contractul cu Netflix

Așa cum probabil ai auzit deja, Prințul Harry și Meghan Markle au ajuns la un acord cu platforma de streaming Netflix și vor realiza o serie de programe pentru copii și nu numai.

Suma fabuloasă pe care Prințul Harry și Meghan Markle o primesc pentru contractul cu Netflix

Deși unele surse citate de presa de peste Ocean susțin că acest contract pe care Prințul Harry și Meghan Markle l-au semnat ar putea valora chiar și 150 de milioane de dolari, alte surse de la Hollywood cred că suma vehiculată în mass-media este exagerată și, de fapt, cuplul va primi o sumă mult mai mică.

Ca termen de comparație, Shonda Rhimes, creatoarea serialului de succes Grey’s Anatomy a încheiat un contract cu Netflix în valoare de 150 de milioane de dolari, iar Kenya Barris, creatorul show-ului Black-ish are un contract tot cu Netflix estimat la 100 de milioane de dolari.

Un agent de talente de la Hollywood a declarat pentru Pagesix că „ar fi șocat dacă fostul cuplu regal ar primi mai mult de 2 milioane de dolari pe an”. Și alte surse au fost de acord cu acesta precizând că „Prințul Harry și Meghan Markle vor fi doar producători, nu creatori de content”, precum celebra Shonda Rhimes.

Un producător nominalizat la Oscar a declarat pentru Pagesix că „La Hollywood totul este despre comparații”, ceea ce înseamnă că salariile primite de cei din industrie ar trebui să fie similare. „Dacă aș fi fost agentul lor, aș fi cerut Netflix să îmi ofere suma pe care o primesc soții Obama, nu creatori de succes de la Hollywood”.

Nu se știe însă ce sumă au primit Barack și Michelle Obama în urma contractului lor cu Netflix, așa cum nu se cunoaște încă nici pe ce perioadă este semnat contractul cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Compania lor de producție, al cărui nume nu se știe momentan, va realiza documentare, lungmetraje, reality show-uri și programe pentru copii în exclusivitate pentru platforma de streaming.

„Viața noastră, ca persoane independente, ne-a permis să înțelegem puterea spiritului uman: de curaj și de nevoie de conectare. Prin munca noastră, cu diverse comunități și mediile lor, cu scopul de a aduce la lumină oamenii și cauzele lor, vom pune accentul pe crearea de conținut care informează, dar care redă și speranță. În calitate de părinți, realizarea unor programe inspiraționale de familie este la fel de importantă”, au declarat Meghan Markle și Prințul Harry într-un comunicat.

Potrivit declarației lor, cuplul ar apărea în documentare, deși acum ceva vreme se vorbea că Meghan Markle, care a fost actriță, nu are de gând momentan să se întoarcă la cariera în actorie. „Suntem mândri că au ales ca Netflix să fie casa lor creativă”, a spus Ted Sarandos, director general și de conținut al Netflix.

Proiectele lor sunt deja în curs de dezvoltare și includ o serie de documentare despre natură și o serie animată care celebrează femeile inspiraționale.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle au plantat flori de nu-mă-uita în memoria Prințesei Diana

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people