Suma fabuloasă pe care Kylie Jenner o câștigă pentru fiecare postare pe Instagram

Kylie Jenner tocmai le-a devansat pe sora ei, Kim Kardashian, și pe cântăreața Selena Gomez, devenind anul acesta cel mai bine plătită vedetă pe Instagram.

Suma fabuloasă pe care Kylie Jenner o câștigă pentru fiecare postare pe Instagram

Kylie Jenner câștigă câte 1 milion de dolari pentru fiecare postare pe care o face pe rețeaua de socializare Instagram.

Vedeta în vârstă de 20 ani ocupă primul loc pe lista celor mai bine plătite vedete pe rețelele de socializare, iar Selena Gomez s-a plasat pe locul 2. Kylie are 110 milioane de urmăritori pe Instagram, în timp ce Selena Gomez are 139 de milioane. Numărul mare de fani pe care Selena Gomez îi are poate face ca aceasta să câștige o sumă uimitoare de 800.000 de dolari pe post. Cristiano Ronaldo a ajuns pe locul al treilea, câștigând 750.000. de dolari pentru fiecare postare sponsorizată.

Kim Kardashian, care are 38 de ani, este pe locul al patrulea, deși este posibil ca aceasta să nu fie chiar mulțumită deoarece are potențialul de a câștiga 720.000 de dolari pentru fiecare postare.

Acest raport vine după ce Kylie Jenner a fost desemnată de revista Forbes cea mai tânără miliardară, fiind în topul celor mai bogate 60 de femei din America.

La vremea aceea, Kim a susținut-o pe Jenner, precizând că nici ea, nici Kylie, nu au cerut niciodată părinților să le ajute financiar. „Eu, Kylie, nu am depins niciodată de părinții mei pentru nimic altceva în afară de sfaturi. Așa am trăit alături de tatăl meu, Robert Kardashian. El nu mi-a dat nimic niciodată. Poate că aveam oportunitatea să le cer ceva, însă nu am făcut asta. Nimeni nu lucrează mai mut decât surorile și mama mea', a declarat Kim.

Citește și:
Kylie Jenner și Travis Scott vorbesc despre relația și copilul lor în primul interviu acordat împreună

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people