Serena Williams poartă o broșă cu cristale la Wimbledon, face un fashion statement superb

Serena Williams poartă o broșă cu cristale Swarovski la meciurile de la Wimbledon, iar în spatele bijuteriei se ascunde o semnificație cu totul și cu totul specială... Ca, de altfel, în toate alegerile tenismenei.

Serena Williams poartă o broșă cu cristale la Wimbledon, face un fashion statement superb

Serena Williams poartă o broșă cu cristale la meciurile de la Wimbledon, continuând seria de fashion statement-uri cu care ne-a obișnuit la toate turneele la care a participat de-a lungul glorioasei sale cariere. Dacă anul trecut s-a vorbit mult despre acel catsuit care a fost interzis de la Roland Garros (chit că scopul său primar era să o protejeze pe sportivă de formarea unor noi cheaguri de sânge care să îi pună sănătatea în pericol) sau despre acel tutu imaginat de Virgil Abloh, iată că acum Serena dă de lucru din nou jurnaliștilor interesați de orice mișcare pe care o face. Și poartă o broșă cu cristale Swarovski în forma iconicului logo Nike, compania care îi asigură echipamentul sportiv.

Iar dacă la Wimbledon, cu regulile sale stricte (toți jucătorii sunt obligați să poarte alb), ar fi fost mai dificil pentru Serena să iasă în evidență, iată că ea a găsit, în colaborare cu Nike, o variantă de a face asta. Atleta a apărut la primul ei meci din turneu, împotriva Giuliei Gatto-Monticone, purtând o rochie albă cu decupaje în zona taliei… dar și o broșă în forma logo-ului Nike, bătută în cristale Swarovski. Doar că aceasta nu este o simplă broșă cu cristale, după cum a declarat Heidi Burgett, de la Nike.

Bijuteria respectivă (și este un lucru destul de neobișnuit ca cineva să poarte o broșă, pentru că jucătorii își mai poartă uneori lănțișoare sau brățări, dar nu se încumetă la mai mult de atât) este o broșă cu cristale în care fiecare element are o semnificație aparte. Iar cele mai importante sunt, evident, cristalele. În număr de 34, ele semnifică vârsta pe care o avea Serena Williams atunci când a câștigat ultima dată turneul de la Wimbledon.

Astfel, rezultă că această broșă cu cristale este mai degrabă un porte-bonheur, o amuletă care să îi aducă noroc Serenei, care încearcă anul acesta să cucerească cel de-al optulea trofeu de simplu la All England Club. Serena a câștigat turneele din 2002, 2003, 2009, 2010, 2012, 2015 și 2016. Și, ca și cum acest rezultat nu era destul de impresionant, a câștigat de câteva ori și la dublu (în 2000, 2002, 2008, 2009, 2012, 2016) și o dată la dublu mixt, în 1998.

Dacă ar câștiga anul acesta, Serena ar bate încă un record – lucru care nu îi lipsește din palmares. Dar ar fi o victorie semnificativă pentru sportiva care a încercat toată viața ei să doboare atât bariere atletice, cât și prejudecăți. Serena nu a mai câștigat un turneu de Grand Slam de la nașterea fiicei sale, Alexis Olympia (ultimul a fost turneul de la Melbourne, atunci când era însărcinată în două luni). După complicațiile de la naștere, care au ținut-o departe de teren câteva luni, Serena a revenit și a vorbit deschis despre eforturile supraomenești pe care trebuie să le facă o mamă atunci când revine la lucru și vrea să muncească la aceeași capacitate ca înainte.

Din fericire, cei de la Nike i-au susținut întotdeauna ideile și eforturile. 'Poți să scoți o supereroină din costumul ei, dar nu poți să îi iei superputerile', declarau reprezentanții companiei anul trecut, în urma controversei iscată de interdicția ca Serena să poarte acel catsuit la Roland Garros. Unde mai punem faptul că această broșă va fi, probabil, și un succes comercial pentru compania producătoare de echipament sportiv?

Și dacă asta nu era destul, Serena nu se mulțumește doar cu o broșă cu cristale la Wimbledon, pentru că ea poartă și o pereche de pantofi sport Nike Flare Knit Low cu Swarovski Ultrafine Crystal Rocks – așa se face un fashion statement pe terenul de tenis!

Citește și:
10 cele mai cool ținute de la Gala UAD

Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people