Salma Hayek e roșcată. De ce și-a schimbat actrița look-ul

Salma Hayek a intrat în pielea personajului pe care-l joacă în House of Gucci, iar transformarea este izbitoare. Cum arată actrița?

Salma Hayek e roșcată. De ce și-a schimbat actrița look-ul

Salma Hayek și-a schimbat radical look-ul pentru rolul pe care-l joacă în House of Gucci. Actrița de 54 de ani a fost fotografiată pe platourile de filmare purtând o perucă roșcată, un trening albastru din catifea, ciocate negre cu steluțe și lanțuri de aur la gât.

Hayek o joacă pe Giuseppina (Pina) Auriemma, o clarvăzătoare autodeclarată care a devenit confidenta Patriziei Regianni în 1976, când au făcut cunoștință în Ischia.

Lady Gaga, care o interpretează pe Patrizia Reggiani, a fost văzută și ea pe platou. Artista era îmbrăcată într-un top alb, pantaloni de jogging și cizme comode, negre. Cântăreața purta o mască aurie și avea în mână un pahar de carton, semn că era în pauză.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ༄ (@gagasfactstr)

Filmul, care documentează complotul lui Reggiani de a-și ucide fostul soț, se bazează pe romanul House of Gucci, scris de Sara Gay Forden.

Supranumită „văduva neagră”, Patrizia a fost găsită vinovată că a plătit 300.000 de euro pentru uciderea lui Maurizio, moștenitorul imperiului Gucci, jucat de Adam Driver. Reggiani l-a angajat pe Benedetto Ceraulo, un proprietar de pizzerie plin de datorii, care l-a împușcat pe Gucci pe scările biroului său din Milano. Ceraulo a fost condamnat la închisoare pe viață. Reggiani a fost condamnată după ce clarvăzătoarea și confidenta ei, Pina Auriemma, a spus poliției despre complot.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În timpul procesului, Reggiani a șocat o lume întreagă sosind în fiecare zi la audieri îmbrăcată exclusiv cu haine și accesorii Gucci. Ea a primit o condamnare de 29 de ani în 1998, pedeapsă redusă la 26 de ani la apel. A făcut închisoare 18 ani, fiind eliberată în octombrie 2014.

Personajul Salmei, Pina Auriemma, a fost condamnată la 25 de ani pentru că ar fi pus la punct detaliile omuciderii împreună cu asasinul plătit. Pedeapsa ei a fost redusă la 19 ani la apel.

Filmul e programat să apară în noiembrie 2021.

Citește și:
Imagine rară cu Salma Hayek alături de fiica ei, Valentina

Foto: Arhiva ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video