Rihanna, intr-un rol iconic

Nu se afla la prima experienta cinematografica, insa acum vom avea ocazia sa o vedem pe Rihanna si pe micile ecrane, intr-un rol iconic.

Rihanna, intr-un rol iconic

Rihanna i-a surprins pe toti cei prezenti la Comic-Con in timpul evenimentului organizat pentru promovarea serialului Bates Motel' cand a anuntat ca va face parte, temporar, din distributia productiei tv.

Citeste si:
8 seriale TV pe care orice femeie ar trebui sa le vizioneze

Foarte curand ma voi caza la Bates Motel', a declarat Rihanna prin intermediul unui video. Ghici ce? Ghici cine o va interpretat pe Marion, Da, toti fanii Comic-Con, toti fanii Bates Motel, fiti atenti! Si scuzati—mi dormitorul, am decis ca aici sunt cele mai bine lumini'.

Marion, personajul la care face referire Rihanna, este Marion Crane, femeia care este injungiata in timpul celebrei scene din dus din legendarul film Psycho' regizat de Alfred Hitchcock. Rolul a fost interpretat in clasica pelicula de Janet Leigh si suntem convinsi ca Rihanna va fi victima perfecta'!

Serialul Bates Motel, care se bucura de mare succes, prezinta evenimentele care au avut loc la Motelul Bates inainte de actiunea din pelicula lui Hitchcock.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Citeste si:
10 filme romantice din 2015 pe care trebuie sa le vezi oricand ai ocazia

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people