Razboiul “Primei Doamne”: Ivana Trump vs. Melania Trump

Parca ne era dor de un mic scandal care sa o aiba in prim-plan pe Melania Trump, sotia presedintelui american Donald Trump.

Razboiul “Primei Doamne”: Ivana Trump vs. Melania Trump

Ca sa fim cinstiti inca de la inceput, trebuie sa precizam ca Melania a fost de aceasta data atrasa in mijlocul acestei controverse.

Totul a inceput atunci cand Ivana Trump, prima sotie a lui Donald Trump, si-a lansat cartea Raising Trump', in care vorbeste despre viata ei si relatia cu cei trei copii, Donald Jr., Eric si Ivanka.

Si ce alta metoda mai buna de promovare a unei carti cu tenta autobiografica decat un mic scandal care sa il implice pe fostul sot si pe actuala lui sotie, Melania?

Intr-un interviu acordat CBS Sunday Morning, Ivana Trump a vorbit si despre cea de-a doua sotie a lui Donald, Marla Maples, fiind cunoscut faptul ca aventura lui Trump cu acesta a dus la terminarea casatoriei ei. Este o showgirl. Nu a reusit nimic in viata ei'. In schimb, comparand-o pe Marla cu Melania, se poate vedea de departe care este preferata Ivanei. Una este un numeni, iar cealalta este Prima Doamna'.

Toate bune si frumoase (partial macar) pana aici. Intr-un alt interviu acordat la putin timp dupa, Ivana a revenit asupra declaratiilor ce o privesc pe Melania, dar a vorbit si despre faptul ca inca mai are o relatie apropiata cu Donald Trump. Nu prea vreau sa il sun la Casa Alba pentru ca acolo este Melania', a declarat Ivana. Si nu vreau sa fiu motiv de gelozie sau ceva similar, pentru ca trebuie sa tinem cont ca eu sunt prima sotie a lui Trump. OK? Eu sunt Prima Doamna'.

Desi declaratiile au fost facute mai mult in gluma, Melania nu le-a considerat deloc amuzante. Mai mult chiar, Stephanie Grisham, purtatoarea de cuvant a Melaniei, a dat publicitatii o declaratie oficiala. Doamna Trump a facut din Casa Alba o casa pentru Barron si Presedintele. Ii place sa locuiasca in Washington si este onorata de rolul ei de Prima Doamna a Americii. Intentioneaza sa se foloseasca de acest titlu pentru a ajuta copii, nu pentru a vinde carti. Este foarte clar ca declaratia unei foste nu are nicio substanta. Din nefericire, este vorba numai de incercarea de a cauta atentie.'

Cu ce concluzie ramanem dupa acest mic scandal? Ivana stie cum sa isi vanda cartile (cartea ei este deja pe primul loc pe Amazon la categoria Rich & Famous biographies) si acest lucru dovedeste clar ca este o Trump. Dar nu si o Prima Doamna!

Citeste si:
Adevarul nespus despre fostele sotii ale lui Donald Trump

Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people